Web Analytics
scris joi, 16.11.2023

Jurnalist condamnat la închisoare după ce a fost prins drogat la volan

Mihai Zaharia Munteanu, autointitulatul „jurnalist justițiar”, cunoscut opiniei publice nu datorită vreunui talent de gazetar, ci din cauza faptului că a fost prins sub influența drogurilor la volan, a ajuns, pe ultima sută de metri, înainte să intervină prescripția, în „galeria” consumatorilor de droguri condamnați la închisoare. În trecut, la 17 ani, a mai fost condamnat la un an și jumătate de închisoare, pentru tâlhărie. Presa mai relata, la acea vreme, că după acel episod, Munteanu ar fi recidivat, stâlcind în bătaie o ziaristă. 
Citește și: Argeș. Dovedit la percheziții că a furat, un tânăr a ajuns în arest

Jurnalist condamnat la închisoare după ce a fost prins drogat la volan

Instanța l-a condamnat, astăzi, pe Mihai Zaharia Munteanu la doar un an de închisoare, după mai bine de 4 ani de la incident. Deși faptele pentru care era acuzat erau clare și Mihai Munteanu a recunoscut că s-a urcat drogat la volan, dosarul penal deschis de Poliția Rutieră și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 fusese tergiversat incredibil. Suspectul nici măcar nu fusese audiat de procurori, iar scuza invocată de anchetatori a fost jenantă: Munteanu a fost citat, dar nu s-a prezentat.

Fostul jurnalist Rise Project, trecut și prin redacția Captura, a fost oprit în trafic de către polițiștii bucureșteni în seara zilei 7 martie 2019. Testat cu aparatul Dräger, Munteanu a ieșit pozitiv la consumul de substanțe psihoactive. 

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *