Web Analytics
scris luni, 02.08.2021

Judocanul Alexandru Raicu, premiat de Consiliul Județean Argeș pentru participarea la JO Tokyo

Astăzi, la Consiliul Județean Argeș, vicepreședintele Adrian Bughiu, administratorul public Marius Cristian Puiu și directorul executiv al Direcție Cultură, Turism și Tineret, Roxana Stoenescu, s-au întâlnit cu judocanul Alexandru Raicu. Sportivul, legitimat la Clubului Sportiv Municipal Pitești și FC Argeș, ne-a reprezentat, în acest an, la Jocurile Olimpice de la Tokyo, fiind primul argeșean care s-a calificat la jocurile olimpice la disciplina judo. Alături i-au fost cei doi antrenori Corneliu Pălărie și Valentin Ioniță.

Judocanul Alexandru Raicu, premiat de Consiliul Județean Argeș pentru participarea la JO Tokyo

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș l-a felicitat pe Alexandru pentru performanța de a se califica la Olimpiadă, dar și pentru numeroasele trofee obținute la concursuri naționale și internaționale și i-a înmânat ”Placheta de excelență”. De asemenea, vicepreședintele Adrian Dumitru Bughiu a punctat faptul că instituția Consiliului județean va promova campionii Argeșului, campioni ce pot fi modele pentru copiii care doresc să practice un sport, judo în acest caz.

 

Citește și Străzile Amurgului și Nicolae Brânzeu din Pitești vor fi amenajate

 

În 2020 Alexandru Raicu a obținut locul 1, la categoria 73 kg, la Open European Seniori Oberwart, iar la începutul anului 2021 a câştigat Grand Slam-ul de la Tel Aviv la Judo, rezultat care i-a adus calificarea la Jocurile Olimpice.

De altfel, și antrenorii Corneliu Pălărie și Valentin Ioniță au spus că numai prin promovare campionilor s-ar putea crește baza de selecție, bază care acum este foarte redusă. Celor doi antrenori le-a fost înmânată ”Diploma de merit” în semn de înaltă apreciere pentru întreaga activitate desfășurată, pentru performanță și profesionalism, pentru contribuția avută la obținerea unor rezultate remarcabile în sportul argeșean

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită