Străzile Amurgului și Nicolae Brânzeu din Pitești vor fi amenajate

de | 2.08.2021 17:11 | Actualitate, Home

În cursul zilei de astăzi, 2.08.2021, primarul Cristian Gentea a semnat contractul de proiectare și execuție a lucrărilor pentru amenajarea străzilor Amurgului și Nicolae Brânzeu, cu ofertantul declarat câștigător în urma finalizării procedurii de licitație, respectiv S.C. CONSTRUCȚII DRUMURI ȘI LUCRĂRI DE ARTĂ S.R.L.

Valoarea contractului pentru amenajarea străzii Amurgului este de 788.204,45 lei cu TVA inclus, cu o durată de execuție de 5 luni defalcată astfel: două luni pentru realizarea proiectului tehnic și 3 luni pentru execuția lucrărilor.

 

Citește și Acțiuni ale polițiștilor în trafic soldate cu amenzi la Rucăr

 

Valoarea contractului pentru amenajarea străzii Nicolae Brânzeu este de 991.001,82 lei cu TVA inclus, cu o durată de execuție de 5 luni defalcată astfel: două luni pentru realizarea proiectului tehnic și 3 luni pentru execuția lucrărilor. Lucrările vor consta în: terasamente, trotuare pietonale încadrate de borduri.

De asemenea, conform contractului, se vor ridica la cotă căminele pentru utilități și vor fi realizate rețelele de canalizare pluvială în lungime de aproximativ 400 metri pentru fiecare stradă, cu guri de scurgere și cămine de vizitare din beton armat.

Acest articol este despre: amenajate,pitesti,străzi

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

FC Argeș U19, lider în topul FRF
FC Argeș U19, lider în topul FRF

Federația Română de Fotbal a publicat clasamentul celor mai bune echipe din Campionatul Național Under 19 în 2021. Topul este condus de FC Argeș, care anul trecut a jucat finala acestei întreceri, pierdută la loviturile de departajare în fața celor de la Viitorul...