Web Analytics

Judecătorii bulgari au decis extrădarea Elenei Udrea în România

de | 19.04.2022 16:03 | Actualitate, Politica si Administratie

Judecătorii bulgari s-au pronunțat, în primă instanță, pentru extrădarea Elenei Udrea în România. Aceasta are termen cinci zile să conteste decizia la Curtea de Apel din Sofia.

Citește și:Elena Udrea rămâne în arest preventiv. I-a fost respinsă cererea pentru arest la domiciliu


În urmă cu cinci zile, instanța a hotărât că fostul ministru al Turismului să rămână în centrul de detenție pe perioada judecării cazului de extrădare. În tot acest timp, judecătorii bulgari au cerut autorităților române informații despre regimul de detenție și starea penitenciarelor din țară, după ce Elena Udrea s-ar fi plâns despre condițiile pe care le-a avut de trecut în perioada în care a fost arestată în România.

Citește și:Elena Udrea a fost reținută pentru 24 de ore de poliția bulgară

Reamintim, pe 7 aprilie, Înalta Curte de Casație și Justiție a condamnat-o definitiv la șase ani de închisoare cu executare pe Elena Udrea, fost ministru al Turismului, în dosarul ”Gala Bute”. La scurt timp, a fost dată în urmărire generală pentru că nu a fost găsită la domiciliu și nici nu s-a predat voluntar la poliție.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Un hot mare de pe vremea lui Basescu. Din acea vreme lipsesc din visteria tarii 50 miliarde de euro ( analize facute de emisiunile speciale Pro TV si Digi 24 ).
    Vor plati toti, nu scapa niciunul.
    Dumnezeiestii Psalmi nu mint, rugati va ptr aceste suflete pierdute ca Domnul sa se milostiveasca in ziua judecatii Lui !

    Răspuns
  2. Sa fie „scapata” … ca-i „dama buna” pen’ Basescu !

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *