Web Analytics

Jucători de la FC Argeș și CS Mioveni, în echipa ideală a etapei a 20-a din Liga I

de | 17.12.2021 19:21 | Actualitate, Sport

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat echipa ideală a etapei a 20-a din Liga I. Printre cei unsprezece jucători nominalizați de LPF se regăsește și mijlocașul Ionuț Șerban (foto), căpitanul echipei FC Argeș, dar și atacantul Bogdan Rusu de la CS Mioveni.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 20-a:

PORTAR

Otto Hindrich (CFR Cluj / 19 ani) – Tânărul portar al clujenilor a avut cinci şuturi respinse. Devine tot mai bun cu fiecare meci disputat.

FUNDAŞI

Marko Vukčević (UTA / 28 de ani) – Urcările fundaşului muntenegrean în atac au pus mari probleme adversarilor.

Dominik Kovačić (FC U Craiova 1948 / 27 de ani) – A scos penalty-ul din care oltenii au deschis scorul şi în urma căruia adversarii au rămas în inferioritate numerică.

Yuri Matias (Gaz Metan / 26 de ani) – Deşi medieşenii au pierdut, el a fost cel mai bun jucător din rândul elevilor lui Ilie Poenaru.

Sorin Bușu (FC U Craiova 1948 / 32 de ani) – A contribuit cu o pasă de gol la cel mai clar succes din ediţia curentă al celor de la FC U Craiova 1948.

Citește și Aproape o mie de controale desfășurate în anul 2021 de către Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea

MIJLOCAŞI

Malcom Edjouma (FC Botoşani / 25 de ani) – A înscris pentru a patra oară în acest sezon, fiind iar decisiv pentru moldoveni.

Ionuț A. Șerban (FC Argeş / 29 de ani) – A înscris cel mai rapid gol din ediţia curentă, reuşita sa fiind izbutită după doar 103 secunde.

Florin Tănase (FCSB / 26 de ani) – Continuă forma fantastică din 2021, an calendaristic în care a marcat de 24 de ori în Liga 1.

ATACANŢI

Mihai Roman (FC Botoşani / 37 de ani) – Veteranul botoşănenilor a marcat pentru a cincea oară în carieră în poarta medieşenilor, gruparea sibiană find victima lui preferată din Liga I.

Bogdan Rusu (CS Mioveni / 31 de ani) – A întors soarta meciului cu Dinamo în prelungiri, când a scos un penalty (90+2) şi a marcat golul victoriei (90+5).

Ianis Stoica (FCSB / 19 ani) – A fost eroul roş-albaştrilor din derby. A scos un penalty, apoi a marcat golul care a închis tabela.

ANTRENORUL ETAPEI

Dan Petrescu (CFR Cluj / 53 de ani) – Continuă să scrie istorie pe banca ardelenilor. A ajuns la opt victorii la rând, record pe prima scenă pe durata unui sezon pentru CFR Cluj.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii