Web Analytics
scris vineri, 17.12.2021

Aproape o mie de controale desfășurate în anul 2021 de către Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea

979 de controale au fost realizate în acest an de către Administrația Bazinală de Apă Argeș – Vedea. În urma acestor acțiuni au fost aplicate aplicate 151 de sancțiuni în valoare totală de 2 220 000 lei.

Aproape o mie de controale desfășurate în anul 2021 de către Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea

Un număr mare de verificări efectuate de către inspectorii Inspecției Bazinale a Apelor, precum și  ai Inspecției Teritoriale a Apelor din cadrul ABA Arges Vedea au vizat curățenia pe cursurile de apă.

În această perioadă, Inspectia Apelor verifică modul de aducere la îndeplinire a măsurilor impuse pentru cazurile în care au fost descoperite cantități mari de deșeuri. Printre aceste cazuri amintim cazul resturilor de cadavre animaliere depozitate necontrolat pe malurile râului Cotmeana. De la producerea incidentului, zona este monitorizată atent de către reprezentanții ABAAV și ai primăriei Poiana Lacului.

Citește și: Judecătorul Cristi Dănileţ, exclus din Magistratură

De-a lungul râului Cotmeana, au fost verificate 56 de puncte cunoscute cu probleme, în care au fost identificate 4  depozite necontrolate de deșeuri menajere și lemnoase.

În urma măsurilor obligatorii impuse de către inspectorii Administrației Bazinale de Apă Argeș-Vedea, reprezentanții a aproape 90% dintre unitățile administrativ teritoriale care aveau de  respectat termene au confirmat ducerea la îndeplinire a măsurilor impuse.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită