Web Analytics

Joi, 23 noiembrie, are loc cel mai mare eveniment de carieră organizat la Pitești

de | 21.11.2023 16:38 | Actualitate, Economie, Home, Jurnalul Universitar

Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București, Centrul Universitar Pitești, cel mai mare furnizor de resursă umană la nivel național, partener activ al comunității locale și de business, lansează invitația la cel mai mare eveniment de carieră din Regiunea Sud-Muntenia – CareerHubUNST_2023: Târg de joburi și internship-uri.

 CareerHubUNST_2023 este unul dintre cele mai importante evenimente de carieră dedicat studenților și absolvenților UNST POLITEHNICA București, respectiv angajatorilor, care facilitează întâlnirea cererii cu oferta de locuri de muncă și stagii de internship.

Citește și Finanțe Argeș: Informații despre salariul de bază minim brut pe ţară

 CareerHubUNST_2023 este organizat în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș (C.C.I.A. Argeș), Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș (A.O.A Argeș) și cu asociația studențească AIESEC. Ediția de toamnă a evenimentului va avea loc în data de 23 noiembrie 2023, orele 10.00-14.00, la sediul Universității Naționale de Știință și Tehnologie Politehnica București, Centrul Universitar Pitești, Corpul Central, Strada Târgul din Vale, nr. 1.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *