Jean Vlădoiu, Meza Colli și Cristi Dumitru vor socializa cu suporterii la magazinul oficial al FC Argeș

de | 18.03.2022 17:31 | Actualitate, Home, Sport

Odată cu eliminarea tuturor restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19, FC Argeș va relua întâlnirile cu suporterii alb-violeți. Prima acțiune de socializare cu fanii echipei alb-violete este programată duminică, 20 martie 2022, între orele 11.00 – 13.00, la magazinul oficial al clubului, situat la parterul Casei Cărții din Pitești.

Ctește și Pitești: Evaziune fiscală în formă continuată. Prejudiciu 1.267.126,56 lei

La Fan Shop FC Argeș și-au anunțat prezența Jean Vlădoiu, managerul general al grupării din Trivale, dar și fotbaliștii David Meza Colli și Cristi Dumitru. Cei trei vor dialoga cu fanii, vor acorda autografe și vor ajuta la vânzarea biletelor pentru meciul cu FCSB, partidă care contează pentru runda cu numărul 2 a play-off-ului Ligii I.

Prețurile biletelor pentru meciul de duminică, de la ora 19.00, de pe stadionul Nicolae Dobrin, sunt cuprinse între 20 și 30 de lei, în funcție de sectorul de tribună ales. În afară de Fan Shop FC Argeș, tichetele mai pot fi achiziționate și de la magazinele Favorit, dar și online de pe site-ul clubului, www.argesfc.ro.

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!
Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!

Accident rutier produs în cursul zilei de astăzi în satul Nămăești, comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații aflăm că, a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Posibil o persoană să fie rănită....