Web Analytics

Jean Vlădoiu, după remiza Argeșului cu FCSB: ”Ne-am atins scopul. Băieţii merită felicitaţi, staff-ul tehnic la fel”

de | 27.01.2021 13:10 | Actualitate, Sport

 

La finalul partidei de aseară cu FCSB, terminată cu o remiză albă, Jean Vlădoiu, managerul echipei FC Argeș, s-a declarat mulţumit de jocul alb-violeţilor. Cu această ocazie conducătorul grupării din Trivale a anunţat noi transferuri.

 

Citește și Pensionarii militari şi civili au protestat în Piaţa Milea pentru blocarea măririi, recalculării şi indexării pensiilor

 

Oficialul a dezvăluit secretul rezultatelor din acest retur de campionat: ”După efortul pe care l-am depus, sunt foarte încântat de băieţi. Un punct mare, contra unei echipe candidate la titlu. Au fost momente în care puteam să primim gol, dar au fost momente în care puteam da noi gol. Eu cred că rezultatul este echitabil şi pentru noi este un bonus în lupta pentru evitarea retrogradării.

 

vladoiu

 

Ne-am atins scopul. Băieţii merită felicitaţi, staff-ul tehnic la fel. Sunt mândru de ei. Noi aici câștigăm prin unitatea grupului, chiar dacă mai avem nevoie de jucători. Mâine aștept un jucător în care îmi pun mari speranțe. Sper să ajungă şi să semneze cu noi. Foarte mulţi nu o să aduc. Avem această omogenitate pe care am câștigat-o cu greu”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii