Jandarmii argeșeni, prezenți la meciurile ce se vor disputa în acest weekend

de | 5.08.2021 12:40 | Actualitate, Home

Măsuri de ordine și siguranță publică asigurate de Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova. 

 

  • Vineri, 06 august, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la meciul de fotbal dintre echipele CS Mioveni și CFR Cluj.

 

Meciul de fotbal se va disputa pe stadionul „Mioveni”, din orașul Mioveni, începând cu ora 21.30.

  • Sâmbătă, 07 august, jandarmii vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la meciul de fotbal dintre echipele FC Argeș și FC Rapid București, care se va desfășura pe stadionul „Nicolae Dobrin”, din municipiul Pitești., începând cu ora 21.30.

“În conformitate cu prevederile Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare, intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează de către agenţi ai societăţii de pază şi protecţie, contractată de organizator. Conform art. 14 din actul normativ menționat, anterior permiterii accesului în incinta arenei sportive, participanţii la acest eveniment vor fi supuşi unui control corporal preventiv, efectuat de către firma de securitate contractată de organizator, cu scopul evitării introducerii pe stadion a unor materiale sau obiecte ce pot pune în pericol siguranţa spectatorilor.

Citește și Primarul Ion Georgescu: ”Schimbarea sistemului de joc a fost de bun augur în meciul cu Sepsi”

Suporterii vor avea acces pe baza biletelor puse la dispoziție de organizator și a documentelor de acces care confirmă respectarea regulilor sanitare și epidemiologice.

În cazul în care, suporterii aleg să își exprime sentimentele de bucurie sau dezaprobare, le recomandăm să se manifeste în mod civilizat și să nu se implice în incidente, care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice și să se delimiteze de orice formă de violență verbală sau fizică”, transmite Jandarmeria Argeș.

Acest articol este despre: jandarmeria arges,meciuri,ordine publica,pitesti

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești
Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești

Lucrările sunt pe ultima sută de metri la Sala Polivalentă din Pitești, astfel că, începând cu luna mai 2022, aceasta va putea găzdui competiții naționale și internaționale, dar și concerte. Potrivit primarului Cristian Gentea, ultimele lucrări constau în amenajarea...