Web Analytics

Jandarmii argeșeni, prezenți la evenimentele din week-end

de | 28.07.2023 17:11 | Actualitate, Home

Și în acest sfârșit de săptămână, Jandarmeria Argeș, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, vor lua măsuri pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, la evenimentele cu public numeros organizate în zona de competență.

Astfel, vor fi asigurate măsurile de ordine la manifestările sportive, în data de 29.07.2023 care au loc la Sala Sporturilor Mioveni și Sala Sporturilor Pitești Arena. De asemenea, jandarmii vor fi alături de participanții la evenimentele cultural artistice ce se vor desfășura în județul Argeș, în data de 30.07.2023, cu prilejul ”Zilei Comunei Țițești”, ”Zilei Comunei Domnești” și al ”Zilei Comunei Suseni”, pentru ca aceștia să petreacă momente liniștite, în siguranță, asigurându-se că evenimentele rămân sigure, pentru cei care aleg să se bucure împreună cu cei dragi, de atmosfera festivă.

Citește și Bărbat din Merișani reținut de polițiști după ce a condus fără drept și sub influența alcoolului

Jandarmii recomandă participanţilor la aceste manifestări:

– să aibă un comportament adecvat pe timpul desfăşurării acestora şi să se conformeze indicaţiilor date de către forţele de ordine şi de organizatori pentru evitarea încălcării normelor legale în vigoare.

– să acorde o atenţie sporită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje);

– părinţii sunt rugaţi să supravegheze cu atenţie sporită copiii, pentru a evita situaţiile de rătăcire şi pentru a preveni eventualele accidente.

Reamintim tuturor cetăţenilor faptul că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 sau pot sesiza cea mai apropiată patrulă, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârşirea unor astfel de fapte.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *