Web Analytics

Jandarmii argeșeni ies în stradă în weekend-ul de Florii. Vor asigura ordinea și siguranța publică

de | 23.04.2021 14:31 | Actualitate

În acest sfârșit de săptămână, Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș va intensifica măsurile și acțiunile specifice de asigurare a ordinii publice și siguranței cetățenilor, urmărindu-se prevenirea faptelor antisociale, a celor care aduc atingere normelor de conviețuire socială, precum și prevenirea și combaterea efectelor pandemiei SARS-CoV-2.

Având în vedere că duminică se vor organiza manifestări religioase ”Intrarea Domnului în Ierusalim – Duminica Floriilor”, peste 100 de jandarmi vor acționa pentru asigurarea măsurilor specifice la lăcașe de cult de pe raza județului Argeș și vor avea în vedere gestionarea afluxului de persoane pe timpul slujbelor religioase precum și respectarea măsurilor impuse pentru acest gen de activități.

CITEȘTE ȘI Mihai Neagoe, șef la Poliția Municipiului Pitești

De asemenea în această perioadă jandarmii din cadrul posturilor montane vor fi la datorie pentru menținerea unui climat de ordine și liniște publică, prevenirea și combaterea infracțiunilor, îndrumarea și informarea turiștilor aflați pe traseele montane.

Pentru asigurarea liniștii și siguranței, precum și pentru evitarea unor situații conflictuale ce ar putea tulbura ordinea publică, în special în apropierea lăcașurilor de cult, argeşenilor prezenți li se recomandă să adopte un comportament civilizat și respectuos față de ceilalți, să evite implicarea în conflicte de orice natură și să respecte măsurile sanitare impuse pentru această perioadă.

CITESTE SI Un nou soi de lalea a primit numele orașului Pitești. „Este singura lalea botezată în afara granițelor Olandei”

 

 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii