Web Analytics

Jandarmeria Argeș își mută sediul

de | 3.02.2023 09:24 | Actualitate, Home

Începând cu data de 1 februarie 2023, Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș va funcționa temporar într-un nou sediu, la adresa din strada Intrarea Teilor nr. 4, etajul 1, Pitești, în clădirea Universității din Pitești, Corp D, unde se vor desfășura activitățile specifice instituției.

Citește și: Exclusiv. După ce DIICOT a trimis-o în judecată pe fosta contabilă Amalia Dumitraşcu, directoarea economică de la Spitalul Judeţean ne-a povestit cum a descoperit delapidarea de 3,9 milioane lei

La sediul din Aleea Negoiul nr. 2 al I.J.J. Argeș, în perioada următoare, se vor efectua lucrări de reabilitare termo-energetică în cadrul Proiectului cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional  Regional 2014-2020.

„Prin realizarea lucrărilor de reabilitare termo-energetică se are în vedere realizarea unor economii majore prin: reducerea pierderilor de căldură, reducerea costurilor de întreținere pentru încălzire și apă caldă; reducerea emisiilor poluante generate de producerea, transportul și consumul de energie, conducând la utilizarea eficientă a resurselor de energie.”, transmite Jandarmeria Argeș.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *