Web Analytics

IZVORUL TĂMĂDUIRII: Echipa PSD Argeș a participat la slujba de la Mănăstirea Glavacioc

de | 8.05.2021 09:47 | Actualitate

Astăzi(n.r. ieri), în sfânta zi a Izvorului Tămăduirii, am participat la slujba de la mănăstirea #Glavacioc din comuna Ștefan cel Mare oficiată de un sobor de preoți în frunte cu părintele protosinghel #Casian, starețul mănăstirii.

În acest loc magic am simțit bucuria tuturor celor prezenți de a primi drept hrană Cuvântul Domnului și apă sfințită de la izvorul făcător de #minuni din apropiere. Aceeași bucurie am trăit-o și în timpul procesiunii cu icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului. Într-un singur glas am mărturisit toți “Adevărat a înviat!” când preoții au rostit Adevărul: “Hristos a înviat!”.

Mănăstirea Glavacioc a fost una dintre cele mai însemnate și mai bogate mănăstiri ale Țării Românești. Ridicat în zona de confluenţă a trei judeţe – Argeş, Dâmboviţa şi Teleorman – în locul unde altădată îşi dădeau întâlnire dumbrăvile Vlăsiei şi codrii Teleormanului, ansamblul monahal de aici rămâne un însemn viu al credinţei de odinioară a românilor nord-dunăreni, credinţă trează în sufletele celor ce vieţuiesc şi astăzi aici, au transmis reprezentanții PSD Arges printr-un comunicat de presă.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii