ISU ARGEȘ: ȘANSA TA DE A DEVENI POMPIER PROFESIONIST! ALEGE SĂ FII SALVATOR!

de | 29.06.2021 15:51 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Cpt. Puică Nicolae” al județului Argeș recrutează candidați, cu vârsta cuprinsă între 18 și 27 de ani, cu domiciliul sau reședința în județul Argeș, pentru a participa la concursul de admitere la Facultatea de Pompieri și Facultatea de Drept, din cadrul Academiei de Poliție.

 

Pentru înscriere, descarcă #cererea https://www.mai.gov.ro/…/3-Model-Cerere-de-inscriere.pdf.

Cererea de înscriere, completată și semnată, se transmite exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail admitere@isuarges.ro, în perioada 28 iunie – 11 iulie 2021, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Ulterior înscrierii, documentele necesare constituirii dosarului de recrutare se depun la sediul ISU Argeș, Serviciul Resurse Umane, în perioada 12-23 iulie 2021, în fiecare zi lucrătoare, în intervalul orar 09:00 – 13:00.

 

 

 

CITEȘTE ȘI: Ministerul Economiei: Se lansează schema de ajutor pentru HoReCa 

 

 

 

Mai multe informații referitoare la condițiile de recrutare, procedura și concursul de admitere le poți afla accesând:

https://www.isuarges.ro/anunturi/anunturi_admitere_2021/  și https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/ .

 

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș
Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș

În ziua de 27 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Silvic din cadrul Serviciului Ordine Publică Argeș, împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Ploiești - Biroul Garda Forestieră Județeană Argeș, au acționat pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din...