Web Analytics

ISU Argeș, o altfel de misiune: salvarea iedului Cornel

de | 12.04.2024 20:47 | Actualitate, Home

O nouă misiune de salvare a pompierilor argeșeni a avut loc în această dimineață, când un ieduț a căzut într-o fântână din comuna Bârla, satul Brabeți. Au intervenit pompierii de la Punctul de Lucru Stolnici pentru a-l salva.

Citește și: Mircea Geoană, la Pitești: „Problema fundamentală a României este o politică rămasă în urma timpurilor”

După spusele proprietarului, ieduțul Cornel este tare curios şi năzdrăvan, îi place să alerge şi să se bucure de tot ce îl înconjoară. De această dată, a avut ghinion și a căzut într-o fântână dezafectată, aflată la poarta gospodăriei.

Deşi accesul a fost dificil, pompierii sunt mereu pregătiţi să identifice soluţiile optime pentru salvarea oricărei vieţi. Astfel, cu ajutorul accesoriilor speciale din dotarea autospecialei, salvatorii au asamblat un dispozitiv care le-a permis să coboare în siguranţă în fântână, să recupereze animăluțul şi să-l aducă la suprafaţă.

Iedul a fost scos epuizat din fântână, dar într-o stare bună și fără răni vizibile, iar după câteva momente și-a revenit, spre bucuria proprietarului și a celor care au asistat cu sufletul la gură la operațiunea de salvare.

Foto: ISU Argeș

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *