Web Analytics

Consilierii PSD l-au lăsat aproape singur pe Ionică la dezbaterea bugetului

de | 10.04.2019 19:14 | Actualitate

Miercuri, de la ora 16.00, în Sala de Spectacole a Centrului Multifuncțional Pitești, a avut loc un „show” nu tocmai reușit: dezbaterea proiectului bugetului municipiului Pitești pe anul 2019, buget stabilit la 400.841 mii lei.

O întâlnire ce n-a ieșit așa cum și-a dorit primarul Cornel Ionică, abia revenit în funcție după ce a cerut și obținut în instanță suspendarea ordinului prefectului care, în baza concluziilor ANI (care l-a găsit în conflict de interese), îl lăsase fără fotoliu, chiar dacă edilul șef și-a chemat subordonații să-l asculte la lecturarea proiectului de buget.

Au lipsit tocmai colegii social-democrați: vicele Sorin Apostoliceanu, care și-a luat concediu, și consilierii Cristian Gentea, Radu Bănică, Dumitru Tudosoiu și Tatiana Preduț, care l-au lăsat baltă pe Ionică, rămas să dezbată susținut de consilierii Marean Neacșu, Marin Preda şi Ionuţ Popescu.

Au fost prezenți însă consilierii locali PNL, ALDE, PMP şi Dãnuţ Dinu, plus șefii de departamente ai Primăriei și directorii societăților comerciale subordonate.

Cu multele scaune rămase goale, și pe scenă, și în sală, Ionică a încercat să recupereze cele două săptămâni în care a trebuit să tacă, citind forma bugetului propusă spre dezbatere, postată, oricum, pentru toată lumea, pe site-ul Primăriei. loads/2019/04/10/IMG-20190410-WA0023-300×169.jpg” alt=”” width=”300″ height=”169″ class=”alignnone size-medium wp-image-72840″ />

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Domnule primar Ionica, nu vrem piste de biciclete asfaltate prin padurea Trivale ! Nu ne duceti noua biciclistilor de grija, avem montain-bike si ne descurcam prin padure, chiar asta este farmecul, sa nu pedalam pe asfalt. Nu atentati la integritatea padurii Trivale ! Folositi banii orasului pentru altceva !