Web Analytics
scris joi, 26.10.2023

Irinel Columbeanu, ignorat în continuare de Monica Gabor. Fostul milionar, ajutat cu bani de Romanița Iovan

Irinel Columbeanu spune că celebra creatoare de modă Romanița Iovan a fost cea care l-a ajutat cu bani să-și plătească chiria unde a stat până să ajungă la azil, iar de la Monica Gabor nu a primit niciun ajutor. Irinel Columbeanu nu are bani nici pentru chiria de la azilul unde s-a mutat, după ce băncile i-au pus poprire pe banii de pensie, iar acum este nevoit să apeleze la mila oamenilor.

Irinel Columbeanu, ignorat în continuare de Monica Gabor. Fostul milionar, ajutat cu bani de Romanița Iovan

Citește și: Col (rez) Cristian Mihalcea: „M-am dus la biserică şi m-am rugat ca primarul Georgescu să fie liber”


După ce vila de la Izvorani i-a fost luată, Columbeanu a locuit o perioadă cu chirie într-un complex din București. Vestea că avea nevoie de ajutor a impresionat-o pe fosta sa parteneră, Romanița Iovan, iar aceasta l-a ajutat cu bani o perioadă. Toate detaliile au apărut în cadrul unui podcast pe care Serghei Mizil l-a filmat cu Columbeanu chiar în centrul de îngrijire unde locuiește. În material, Mizil îi îndeamnă pe oameni să facă donații pentru fostul milionar.

Citește și: Medic psihiatru acuzat că lua între 200 și 500 lei mită de la pacienți


„S-a scris în presă că Mister Pink vrea să vă ia în America . Am văzut și eu că ar fi dorit să mă finanțeze ca să mă duc acolo la un azil în America (…) Nici nu am voie să călătoresc cu avionul și nici nu m-a sunat (…) Irina și Monica dacă se implică și dacă au venit să mă viziteze. Irina mi-a și trimis niște bani din economiile ei, Monica încă nu”, a spus Irinel Columbeanu în timpul podcast-ului.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *