Web Analytics
scris joi, 26.10.2023

Medic psihiatru acuzat că lua între 200 și 500 lei mită de la pacienți

Un medic şef de secţie din cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda” din Sibiu este cercetat penal, fiind acuzat că lua mită între 200 şi 500 de lei, dar şi alte bunuri, pentru a-și trata pacienții.

Medic psihiatru acuzat că lua între 200 și 500 lei mită de la pacienți

 Au fost făcute percheziţii la două locaţii de pe raza municipiului Sibiu, acestea fiind dispuse în legătură cu săvâşirea unor fapte de corupţie de către un medic, şef de secţie în cadrul Spitalului de Psihiatrie „Gheorghe Preda” din Sibiu, au anunțat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Citește și Agent de poliție reținut pentru mai multe infracțiuni

„În cauză s-a dispus efectuarea în continuare a urmării penale faţă de suspect cu privire la săvâşirea a 9 infracţiuni de luare de mită prev. de art. 289 alin. (1) Cod penal, raportat la art. 6 din Legea 78/2000, infracţiuni constând în aceea că în perioada februarie-iulie 2023, medicul, şef de secţie în cadrul Spitalului de Psihiatrie „Gheorghe Preda”, a primit sume de bani cuprinse între 200 şi 500 lei precum şi produse alimentare şi nealimentare, în legătură cu îndeplinirea unor îndatoriri ce intrau în atribuţiile sale de serviciu, respectiv acordarea actului medical în domeniul psihiatric”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită