Web Analytics

Irinel Bădulescu, prieten şi coleg cu unul dintre militarii decedaţi la Dâmbovicioara: „Era un tânăr de mare viitor şi care îşi iubea mult soţia şi fetiţa”

de | 30.06.2017 08:32 | Actualitate

Trei militari au murit joi seara şi alţi nouă au fost răniţi după ce camionul în care se aflau s-a prăbuşit într-o prăpastie în comuna argeşeană Dâmbovicioara. Printre decedaţi şi caporalul Petre Cristian Toader, erou în Afganistan, un militar şi un camarad foarte apreciat de cei care l-au cunoscut

Petre Cristian Toader (foto) era angajat la Batalionul 30 Vânători de Munte Dragoslavele din 2009, avea 32 de ani, era căsătorit şi avea o fetiţă în vârstă de trei ani şi jumătate. Executase o misiune în teatrul de operaţii din Afganistan, fiind angajat al MApN din anul 2008.

Musceleanul Irinel Bădulescu era unul dintre cei mai buni prieteni şi colegi ai caporalului Petre Cristian Toader. „Ne-am cunoscut în 2009, când a venit la unitate. Un băiat deosebit, un prieten de nota 10 şi un camarad fără cusur. Era un tânăr de mare viitor, extrem de profesonist şi de pasionat de cariera militară. Ultima oară am vorbit cu el săptămâna trecută şi era foarte vesel şi optimist”, ne-a declarat Irinel Bădulescu.

Irinel Bădulescu a devenit campion mondial la kickboxing anul trecut şi spune că un rol important în această performanţă l-a avut colegul său Cristian Toader : „Cristi m-a ambiţionat să îmi iau centura de campion mondial, m-a încurajat mult în acest sens. Cristi era un om excepţional de săritor, un om care te ambiţiona să fii mai bun. Îşi iubea extrem de mult soţia şi fetiţa în vârstă de trei ani şi jumătate. În urmă nu cu mult timp am fost cu el la un prieten ca să îşi inscripţioneze pe mână numele fetiţei. ”, îşi aminteşte Irinel Bădulescu.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Rămas bun prieten drag si camarad. Dumnezeu sa se ingrijeasca de sufletul tau nevinovat…… nu am sa te uit niciodată, te voi purta toată viata în gând și în inima. Dumnezeu sa te odihneasca in pace ! ??? ?