Web Analytics
scris joi, 16.05.2024

Irina Sârbu, solista serii de jazz de la Filarmonica Piteşti

Vineri, 17 mai, de la ora 19, iubitorii jazzului sunt așteptați, la Centrul Multifuncțional din Pitești, la o seară de jazz. Alături de Trio Jazz&Pop Pitești, alcătuit din pianistul Victor Buștean, percuționistul Gabriel Barani și chitaristul Alexandru Iordache, va urca pe scenă solista Irina Sîrbu.

Irina Sârbu, solista serii de jazz de la Filarmonica Piteşti

În program, piese de succes din repertoriul internațional și românesc: „But not for me”, „I want to be happy”, „At the end of July”, „My favourite things”, „Ma Terrasse”, „Tema The Flinstones”, „Crazy he calls me”, „Hora Staccato & Ciocarlia”, „Billies Bounce”.
Solistă cu un timbru aparte, Irina Sârbu se impune în fața publicului și rămâne definitiv în memorie. A concertat atât în țară, cât și în străinătate: New York, Washington, Paris, Atena, Madrid, Viena, Venetia, Bruxelles, Praga, Lisabona, Stockholm, Ierusalim, Milano, în recitaluri de club sau la festivaluri naționale și internaționale de jazz. A mai cântat la Filarmonica Pitești în februarie 2022.
Biletele pot fi achiziționate de la casieria instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind 50 sau 40 de lei, în funcție de categoria locului. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente.
M.S.

Citește și Poetul Liviu Măţăoanu – tradus în spaniolă

Citește și Horă cu pictură la Dragoslavele

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Pentru un bust Dumitru M. Ion

Regretatul poet și traducător Dumitru M. Ion (a publicat peste 150 de cărți) a pus orașul său,...

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită