ÎPS Calinic a fost operat pe coloană de un neurochirurg-preot

de | 18.05.2022 12:20 | Actualitate, Dezvaluiri, Home

Săptămâna trecută, ÎPS Calinic a trecut printr-o intervenție delicată, la coloană. Plecat pentru recuperare la Techirghiol, arhiepiscopul a primit vestea că trebuie să se opereze pentru ca afecțiunea pe care o are, practic un disc de pe coloana vertebrală afectat, să nu se agraveze.
S-a lăsat pe mâna binecuvântată a neurochirurgului Ştefan Mindea, de la Spitalul Tomis, iar sâmbătă deja s-a externat și a ajuns acasă, într-o stare foarte bună. Neurochirurgul, care a făcut carieră în America, operează acum cu succes la Constanța și București. La întoarcerea în țară a slujit ca diacon și a fost hirotonit preot în 2020 de către arhiepiscopul Tomisului.

Citește și Calinic, în vizită pe şantierul bisericii de la Închisoarea Piteşti

Citește și Poveste adevărată de Paşte, trăită de arhiepiscopul Calinic la Robaia

Distribuie!

Articol scris de Alina Crangeanu

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

  1. “S-a lăsat pe mâna binecuvântată a neurochirurgului Ştefan Mindea, de la Spitalul Tomis … ” Cre’ca …asta i-a copt-o !

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Expoziției de Pictură și Fotografie la Domnești
Expoziției de Pictură și Fotografie la Domnești

Joi, 30 iunie 2022, Asociația de Arte și Spiritualitate ZAN ART în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș prin  Centrul de zi pentru copii/tineri cu dizabilități ''Șanse Egale'', comuna Domnești, județul Argeș au...