Web Analytics
scris miercuri, 13.09.2023

Ipocrizia deputatului Moşteanu. Un primar USR a făcut la Timişoara exact ce vrea să facă Gentea la Piteşti

Dacă s-ar instala un radar anti-ipocrizie, deputatul Ionuț Moșteanu de la USR ar da în el, cum spun șoferii, la fiecare conferință de presă sau eveniment public la care participă. Bine că vine în Pitești din joi în paște sau doar un an din patru de mandat, că altfel ar fi stres mare pe aparat. Și pe noi, ca ziariști, obligați să suportăm toate „avioanele” parlamentarului USR înainte de a le taxa. Ultima oară când a furat curent Ionuț Moșteanu, ca să ne exprimăm plastic, și a făcut-o în cantități industriale, a fost la ședința de Consiliu Local în care s-a dezbătut și apoi votat proiectul de hotărâre ca Trivalea să devină pădure-parc. USR-istul Ionuț Moșteanu și liberalul Mihai Coteț, doi gemeni ai foamei de procente și de imagine, au susținut proiectul de arie protejată. E dreptul domniilor lor, nu suntem absurzi să nu le respectăm opțiunea. Și nici să nu înțelegem un anume joc politicianist, însă numai dacă e jucat/ambalat în doze rezonabile de bun simț.

Ipocrizia deputatului Moşteanu. Un primar USR a făcut la Timişoara exact ce vrea să facă Gentea la Piteşti

Însă, spre deosebire de Mihai Coteț, care are exclusiv comportament de bărzăune anti-Gentea și e doar un aspirant în ale politichiei, deputatul Moșteanu e guler alb între parlamentarii de la București și lider de grup al USR în Camera Deputaților. Are pedigree național, ca să zic așa, și te-ai aștepta ca vânturile trase de el să aibă ceva altitudine, nu să-ți insulte grosolan inteligența. M-am înșelat. Omul e demagog la pungă, Cațavencu la conservă și ipocrit la cub. Bate toate recordurile în politica de după revoluție în materie de amnezie și ipocrizie. Și iată supremul exemplu pe care ni l-a furnizat în ședința de CL de care am făcut vorbire mai înainte. A susținut sus și tare că proiectul primarului Gentea-PSD și al doctorului Irimia-PNL, adică pădure-parc, e pe placul hoților și al samsarilor imobiliari. Și că aria protejată, ce susține el, e raiul politicienilor vizionari și de bună credință.

Citește și Despre Pădurea Trivale, fără ambiţii electorale

Uită însă că primarul Dominic Fritz, luceafărul USR de la Timișoara, a transformat 518 hectare din celebra Pădure Verde în pădure-parc. N-a vrut arie protejată, ca să fie clar! De ce? Pentru ca timișorenii să se poată bucura de ea. Și iată ce frumos și cu câtă elocință își explică Dominic Fritz, în 2023, proiectul pentru pădure-parc, chiar pe site-ul Primăriei Timișoara, de parcă ar fi Gentea de la Pitești: „Alei și piste pentru bicicletă care nu deranjează fauna și flora, dar și puncte de relaxare și de informare, de unde copiii vor putea învăța despre natură și biodiversitate, gândite într-un concept unitar de amenajare. Așa arată pe scurt planul nostru de a transforma Pădurea Verde în pădure-parc. Răspundem la două nevoi reale ale orașului: cea de petrecere a timpului liber în zone naturale de calitate și cea de protejare și punere în valoare a naturii în context urban”.

Prin urmare, ce fumați, domnule deputat Moșteanu? Din două una, dați-ne voie! Ori a predat și colegul dvs de partid pădurea-parc din Timișoara către hoții de păduri și samsarii imobiliari, ori s-a înscris la PSD și e coleg cu Cristian Gentea. Cred că ultimul răspuns e mai aproape de adevăr și știți de ce? Pentru că dvs aveți întotdeauna dreptate.

Citește și Politica în joc de glezne. Moşteanu îl atacă pe Coteţ: „A intrat într-o campanie ipocrită. Nu poţi să stai de mână cu PSD şi să-ţi ştergi sigla de pe Facebook”

Citește și După cort de nunţi în Pădurea Trivale, patronul de la Rehoma vrea să construiască şi complex de agrement

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *