Web Analytics

IPJ Argeș: ”Nu a văzut că s-a terminat drumul și a lovit mai multe ronduri de flori din beton”

de | 14.05.2018 08:48 | Actualitate

rond bautUn tânăr de 29 de ani din Vulturești a fost observat noaptea trecută intrând cu mașina în mai multe ronduri de flori din zona Calea Bucuresti. Acesta s-a oprit în cele din urmă în fața fostului Cinematograf București.

Mașina are partea față distrusă, baia de ulei spartă, la fel și toate cele patru cauciucuri. Polițiștii de la rutieră, care l-au găsit pe individ la fața locului, l-au testat cu aparatul etilotest și au constat că are 1,34 la mie alcool pur în aerul expirat.

Florin Popa, purtător de cuvânt IPJ Argeș: ”Jos undeva pe Calea București tânărul ar fi lovit un rond de flori din beton pe care l-a spart. El spunea că încerca să întoarcă. De la locul unde s-a produs evenimentul până sus pe Calea București în spatele lui au fost cei de la Poliția Locală Pitești. Nu a văzut că s-a terminat drumul și a sărit pe bordura aceea înaltă și a mai lovit încă trei ronduri din beton rămânând acolo. Aici a fost găsit, legitimat și identificat de colegii de la Biroul Rutier Pitești. A fost testat cu aparatul etilotest și condus la Spital pentru recoltarea de probe biologice. În momentul de față tânărul este cercetat în stare de libertate pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. Este vorba așadar de dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice”.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii