Web Analytics

Ionuț Moșteanu, despre deputatul Bălășoiu, exclus din PSD: ”Trebuie să ajungă imediat în fața procurorilor”

de | 2.10.2022 10:34 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Deputatul USR Ionuţ Moşteanu afirmă, sâmbătă, pe Facebook, despre cazul deputatului PSD dat afară din partid în urma apariţiei unui scandal sexual, că ”trebuie să ajungă imediat în faţa procurorilor, pentru că aici e vorba de un caz penal”. 

Detalii despre subiect AICI !

”Astăzi (sâmbătă, 1 octombrie-n. red.) un deputat PSD de Argeș, Aurel Bălășoiu, a fost exclus din PSD după ce în presă au apărut imagini cu el întreținând raporturi sexuale cu un minor.  Degradarea morală a PSD e completă. Acești „socialiști” cu milioane de euro în conturi care se pretind marii apărători ai celor mai vulnerabili în timp ce îi fură, parlamentari care poartă un stindard al moralității în timp ce comit fapte abominabile.

Citește și: Lasconi retrage medalia “Câmpulung 500” oferită deputatului Bălășoiu 

Deputatul PSD a fost exclus din partid. Însă nu e suficient. În PSD Argeş este al doilea astfel de caz în doar ultimele luni, după ce alt primar, Mihai Georgescu din Călineşti, şi-a folosit abuziv funcţia în scopuri sexuale. Şi să ne aducem aminte de Negoiţă. Ce s-a mai întâmplat cu dosarul „Sex cu minore”, în care era implicat? Poate ne spune Nicolae Bănicioiu, şi el audiat. Prea mult timp, PSD a tolerat astfel de cazuri. A permis şi încurajat astfel de practici prin închiderea ochilor. Marcel Ciolacu, ai de gând să faci ceva?”, a transmis Moșteanu. 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *