Web Analytics

Ionuţ Moşteanu acuză PNL că a devenit „un PSD pe galben”      

de | 28.11.2022 12:19 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Purtătorul de cuvânt al USR, depăutatul argeșean Ionuţ Moşteanu, prezent duminică, 27 noiembrie, la lansarea organizaţiei Forţa Dreptei Bucureşti, a declarat că dreapta modernă din România reprezintă „singura şansă” ca oamenii să trăiască bine din nou.

Citește și: Fostul ministru al Economiei, audiat la DNA, într-un dosar de corupție

El a menţionat cu acest prilej că prezintă mesajul USR şi că, în ciuda faptului că există multe deosebiri între cele două partide, există şi multe aspecte care le aseamănă.

Moşteanu a declarat că, la alegerile din 2024, partidele aflate în prezent la putere „vor plăti pentru sărăcirea românilor”, pentru „cele mai mari scumpiri” din ultimii 19 ani, pentru modul în care au „distrus” sistemul energetic din România şi justiţia, pentru felul în care „au lovit în clasa de mijloc, prin noi taxe şi birocraţie”. El a acuzat PNL că a devenit „un PSD pe galben” şi i-a reproşat preşedintelui Klaus Iohannis „că i-a unit” pe cei de la PSD şi PNL „într-o mare alianţă a incompetenţilor şi trădătorilor”.

Marcel Ciolacu îşi face bagajele către Victoria şi, împreună cu Ciucă, visează că vor conduce România în 2024 şi mult după asta. Controlează presă, instituţii, guvern, dar – ştiţi cu toţii – a mai fost unul care credea la fel: Liviu Dragnea. Şi noi toţi, politicienii de opoziţie împreună cu societatea civilă, am reuşit să îl oprim. Când România era pe marginea prăpastiei, am ieşit în stradă, mai mulţi ca niciodată”, a spus Moșteanu, citat de Agerpres.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Asa este, PNL=PSD=USL.2 !!!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *