Ionuț Badea este noul antrenor principal al echipei UTA Arad

de | 1.02.2022 12:12 | Actualitate, Home, Sport

Luni seară, arădenii au anunțat pe site-ul oficial al clubului că cel care va prelua postul de antrenor principal al echipei este Ionuț Badea. La doar câteva zile după despărțirea de Laszlo Balint, arădenii au anunțat că Ionuț Badea este noul antrenor al echipei.

Citește și: (P) Mai sunt doar câteva zile! Până pe 6 februarie vă mai puteți înscrie la cursurile oferite de Aeroclubul României

Antrenorul a semnat până la finalul acestui sezon, dar are posibilitatea să își prelugească contractul în vară. Arădenii au anunțat că l-au ales pe Ionuț Badea pentru că este adeptul unui sistem tactic ce se potrivește formației, dar și pentru că poate vorbi cinci limbi străine și poate gestiona vestiarul echipei din care fac parte mulți jucători străini.

Amintim că, Badea și-a început cariera de antrenor la FC Argeș, în anul 2007. A mai trecut apoi pe la formații precum Curtea de Argeș, Pandurii Târgu Jiu, U Cluj, FC Brașov, Oțelu Galați, Concordia Chiajna și Astra. În perioada 2014-2017, Ionuț Badea a fost secundul lui Anghel Iordănescu, dar și al lui Christoph Daum, la prima reprezentativă a României.

Ionuț Badea o preia pe UTA Arad de pe locul zece, cu un total de 28 de puncte.

Acest articol este despre: antrenor,arad,contract,fotbal,ionut badea

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole