Web Analytics

Ionuț Badea este noul antrenor al echipei Astra Giurgiu

de | 10.05.2021 07:51 | Actualitate, Sport

Clubul Astra Giurgiu a anunţat, duminică, înlocuirea antrenorului Eugen Neagoe cu tehnicianul Ionuţ Badea, cu două etape rămase de jucat din acest campionat şi cel puţin un meci în Cupa României.

Fost campion al României, ca jucător, Badea a antrenat naţionala României, că secund, dar şi la mai multe cluburi de Liga 1, ultimul fiind FC Argeş, cu care a promovat în urmă cu un an. Badea va antrena Astra alături de Dragoş Radu, fost fotbalist al echipei din Giurgiu în perioada 2001-2002 şi Casian Maghici, plus, din vechiul staff, Carmel Bărbulescu şi Ionuţ Boşneag.

CITEȘTE ȘI: Dan Pirciu, preşedinte Unirea Bascov – Liga a III-a: „De la 800.000 de lei buget anual al echipei, consilierii locali au votat 20.000 de lei pentru sport în general”

„Pe această cale, clubul Astra ţine să-i mulţumească fostului tehnician, Eugen Neagoe şi secundului Sebastian Moga pentru munca depusă”, a pregizat gruparea. Primul joc al echipei Astra cu Ionuţ Badea pe bancă va fi marţi, manşa retur a semifinalei Cupei României, la Dinamo (după 1-0 pentru giurgiuveni, în tur).

CITEȘTE ȘI: DTO Rally Team atacă Raliul Perla Harghitei în formație completă

Astra Giurgiu ocupă locul 7 în play-out, de baraj, cu 24 de puncte, cu două etape rămase de jucat în acest sezon. Echipa giurgiuveană a pierdut patru din ultimele cinci meciuri jucate în Liga I, ultima dată, sâmbătă, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-2.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Ce tot o aburiti cu Badea?Ce ma intereseaza ce face?problema e ..jurnaliști corupti,de ce nu ziceți nimic de blatul de la Constanta?V-a dat ordin stăpânul Tudose,sau Gentea sau Vlădoiu sa nu scrieti nimic?Bad luk …am fost la meci si am văzut totul..Deci,ori scrieti, ori SCRIETI,WTFK!!!!!