Web Analytics
scris marți, 14.03.2023

Ionuț Badea, despre oferta primită de la FC Argeș: „Nu pot semna pe orice sumă”

FC Argeș, penultima clasată în Liga 1, este acum în căutarea unui antrenor principal după demiterea lui Marius Croitoru. Ionuț Badea a negociat cu piteștenii, însă a fost nevoit să refuze oferta piteștenilor. Prezent în studioul Digi Sport Special, Badea a dat detalii.

Ionuț Badea, despre oferta primită de la FC Argeș: „Nu pot semna pe orice sumă”

Citește și: Fost „vice” al Asociaţiei Producătorilor de Medicamente, arestat în dosarul producerii a 4,7 tone de metamfetamină!

„Am avut niște discuții cu conducerea și s-a înaintat o ofertă. Eu nu am cerut cum fac de obicei. E o ofertă destul de mică. Probabil banii nu mai sunt cei care au fost. Sunt vreo 29 de jucători noi. Au mai și plecat. Bugetul a fost destul de grav avariat. Nu prea știau pe ce se vor baza. Nici eu nu pot semna pe orice sumă, mai ales că nu am cerut, am zis salariul ultimului antrenor. Inițial, a fost ca un acord tacit, s-a discutat în cadrul conducerii și s-a mers pe o altă variantă pe care eu nu o cunosc. Cu domnul Tudose și cu domnul Stanciu am discutat. Și domnul primar a agreat această situație, dar nu am discutat cu el. E mult spus că nu ne-am înțeles, dar cam așa stau lucrurile acum. Din ce am înțeles, mi-au spus că au altă variantă. Practic, eu nu am refuzat. Nu am fost de acord cu oferta lor”, a spus Badea, la Digi Sport Special.

Citește și: Circulație blocată între Pitești și Slatina, în urma coliziunii dintre un tir și două autoturisme

Ionuț Badea a fost antrenor la FC Argeș în perioadele iulie 2007 – decembrie 2009 și octombrie 2019 – octombrie 2020. În acest moment, cele mai mari șanse de a prelua gruparea din Trivale se pare că le are Bogdan-Argeș Vintilă (51 de ani), potrivit surselor digisport.ro. Fostul antrenor al celor de la FCSB nu a parafat momentan contractul, dar se pare că este o chestiune de timp până se va rezolva totul. Asta, desigur dacă nu vor apărea elemente neprevăzute

Distribuie!

1 Comentariu

  1. O intrebare pentru Ionuț Badea: Bă mirlane, dacă pretinzi ca ti s-a oferit o sumă mică de bani și vrei mai mult, tu ai garantat ca FC ARGES rămâne în Superliga? În caz afirmativ, ai dreptate! Dacă ai vrut doar banii și la final păreri de rău, mai bine du-te de unde ai venit. Chiar nu esti o pierdere! Dacă ne aducem aminte ca in 2020 ai promovat echipa la jocul rezultatelor, ca am depins de alții, nu mai este nimic de spus! Sau faci ca Robert Niță când se autopropunea la națională: sunt bun dar nu mă vede nimeni!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *