Web Analytics
scris joi, 22.12.2022

Ion Sănduloiu: „Faptul că dl. Stroe a reuşit să pună pe picioare fabrica pentru noi e o bulă de aer”

Campania „O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti”.

Jurnalul de Argeș continuă campania ”O stradă și un bust pentru Constantin Stroe, în Pitești”, în cinstea a ceea ce a reprezentat directorul general al Dacia și ACAROM – Asociația Constructorilor de Automobile din România, pentru județul Argeș. În ediția de săptămâna aceasta am vorbit cu Ion Sănduloiu, șef Salvamont Argeș:
„Constantin Stroe e unul dintre cei care au construit o parte din județul Argeș. Și nu a ajutat numai Argeșul, a ajutat toată țara, a contribuit la revigorarea uzinei ăsteia, care era din ce în ce mai mult pe moarte… Sunt mulți care spun că, vezi, Doamne, ne cumpără străinii, dar, pe de altă parte, ne dorim investiții străine. Dacă nu se întâmpla nimic la Dacia, uzina murea, pentru că era în urmă cu zeci de ani ca tehnologie față de ce scoteau ceilalți din industrie. Faptul că dl Stroe s-a zbătut și a reușit să pună pe picioare fabrica pentru noi e o bulă de aer, de oxigen.”

Ion Sănduloiu: „Faptul că dl. Stroe a reuşit să pună pe picioare fabrica pentru noi e o bulă de aer”

Citește și Cornel Popescu, despre Constantin Stroe: „Un simbol al automobilismului românesc, unul dintre salvatorii economiei româneşti de după 1989”

Citește și Dumitru Grecu: „A fost efortul aproape exclusiv al lui Constantin Stroe de a aduce Renault în România”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *