Web Analytics

Ion Răileanu, fost secretar general al FC Argeş, a trecut la cele veşnice

de | 29.10.2021 10:33 | Actualitate, Sport

Ion Răileanu, cunoscutul om de fotbal argeșean, a trecut la cele veșnice duminică noaptea, în urma unor complicații provocate de Covid-19. Ion Răileanu avea 91 de ani și era robust, în fiecare zi mergea pe jos din centrul orașului și până la locuința sa din cartierul Nord. Din păcate, a făcut o viroză, iar după testul Covid-19 a fost depistat pozitiv. A urmat o internare la un spital din Craiova, unde a fost intubat mai bine de 10 zile, iar duminica trecută, puțin după miezul nopții, a pierdut lupta cu boala.

Ion Răileanu a fost arbitru divizionar mai bine de 20 de ani, a fost secretarul general al FC Argeș zeci de ani, a fost ”mâna dreaptă” a regretatului Constantin Stroe și secretar la Asociația ”FC Argeș Pitești 1953 Vulturii Alb-Violeți”. ”Omul cu documentele” de la FC Argeș, așa cum era cunoscut în urbea piteșteană, a fost cel care, de curând, a semnat o notificare către Rapid București pentru a nu mai folosi culorile alb și violet, culori înregistrate la OSIM pentru gruparea piteșteană.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Citește și Ion Răileanu, fostul secretar al FC Argeş: „Oficial nu a existat nicio discuţie pe tema fuziunii dintre SCM Piteşti şi FC Argeş 1953”

Citește și „Înainte de decizia de la OSIM, noi am făcut acţiune pe civil la Tribunalul Bucureşti”

 

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole