Web Analytics

Ion Mînzînă susține micii fotbaliști în prima ediție a cupei FC Argeș

de | 14.11.2021 10:54 | Actualitate, Sport

Președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, a fost prezent sâmbătă, la stadionul Nicolae Dobrin din Pitești, la prima ediție a Cupei FCArgeș la mini fotbal.

Întrecerea organizată cu sprijinul Consiliului Județean Argeș, care a venit cu un sprijin financiar de 50.000 de lei, a fost rezervată copiilor născuți în anii 2013 și 2014 și a reunit la start câte patru echipe la fiecare categorie de vârstă: FC Argeș, CS Mioveni, AFC Constantin Schumacher și LPS Viitorul Pitești (Grupa 2013) și FC Argeș, CN Dinicu Golescu Câmpulung, AFC Constantin Schumacher și ACS Marcea (Grupa 2014).

Citeste si Comisia trimite România în fața Curții de Justiție a Uniunii Europene pentru 44 de depozite neconforme pentru deșeuri

 

„A fost prima ediție a Cupei FC Argeș. Obligația noastră morală, a celor de la Consiliul Județean Argeș, este să sprijinim sportul juvenil. Dacă este să vedem contribuția adusă de FC Argeș sportului românesc, aceasta este una istorică. Când eram de vârsta lor, pe acest stadion veneau marile echipe ale lumii, precum Real Madrid, Nottingham Forest sau Valencia. Sper să trăiesc momentul în care acești copii să aducă fericire argeșenilor.
Dumnezu să ne ajute să vedem acești copii fericiți, învățând carte, făcând sport și aducând glorie Piteștiului și județului nostru”, a declarat președintele Consiliului Județean, Ion Mînzînă.

 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii