Web Analytics
scris miercuri, 13.03.2024

Ion Mînzînă şi echipa PSD, alături de gospodarii din trei comune. „Perseverenţa, munca neobosită şi priceperea sunt atuuri ale oamenilor de aici…”

Echipa PSD Argeș a mers la sfârșitul săptămânii trecute în trei comune din județ și a dăruit trandafiri doamnelor și domnișoarelor. Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, a fost sâmbătă seara, 9 martie, la Boteni. Aici, împreună cu oamenii locului, s-a prins în Hora Satului, eveniment organizat de primarul Vasile Leau, un gospodar care prețuiește tradițiile.
„Îl felicit pe primarul Vasile Leau pentru un nou eveniment reușit. Să nu uităm că aici avem an de an o manifestare de prestigiu, «Brâul de la Boteni», care atrage ansambluri și artiști renumiți din țară. Sunt sigur că și Hora de la Boteni va avea un parcurs similar. La Boteni se văd și rezultatele muncii administrative, investițiile finanțate de la bugetul local, județean, național sau cu fonduri europene punându-și amprenta pe dezvoltarea localității. Perseverența, munca neobosită și priceperea sunt atuuri ale oamenilor de aici și ale primarului pe care l-au ales și în care cu siguranță își vor pune în continuare încrederea”, a declarat Ion Mînzînă.
Pe 10 martie, ministra Muncii, Simona Bucura-Oprescu, și echipa PSD Argeș au fost și alături de oamenii din târgul de la Livezeni, comuna Stâlpeni. Târgul este gospodărit de către administrația locală, condusă de primarul Gabi Șerbănoiu și viceprimarul Mariana Machedon, și a ajuns să fie unul dintre cele mai căutate din județ. „Am întâlnit gospodari pe care îi definesc munca onestă și seriozitatea. Acești oameni sunt un exemplu despre ceea ce înseamnă să produci românește și să trăiești din roadele muncii care, de multe ori, nu este ușoară”, a declarat Simona Bucura-Oprescu.

Ion Mînzînă şi echipa PSD, alături de gospodarii din trei comune. „Perseverenţa, munca neobosită şi priceperea sunt atuuri ale oamenilor de aici…”

Ștefan Benonie, ales președinte al PSD Aninoasa

Tot duminică, cu unanimitate de voturi, membrii PSD Aninoasa l-au ales pe Ștefan Benonie în funcția de președinte al organizației locale. La eveniment a fost prezent și președintele Ion Mînzînă, alături de o echipă numeroasă. „Ștefan Benonie are toată susținerea și aprecierea echipei PSD. Și-a demonstrat din plin calitățile de gospodar și știu că se bucură de susținerea și încrederea oamenilor din Aninoasa. Și asta deoarece Ștefan Benonie s-a zbătut pentru a atrage fonduri guvernamentale și europene pentru proiecte importante pentru dezvoltarea comunei”, a declarat președintele PSD Argeș.
M.S.

Citește și Laborator modern de radioterapie, finanţat prin PNRR. Ion Mînzînă: „Punem sănătatea argeşenilor pe primul loc!”

Citește și Ministrul Simona Bucura-Oprescu și Ion Mînzînă, președintele CJ Argeș, au sărbătorit 8 Martie alături de 600 de femei din Mărăcineni

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *