Web Analytics

Ion Mînzînă salută noile obiective inaugurate de primarii din Mioveni şi Şuici

de | 25.05.2023 13:15 | Actualitate, Economie, Home, Politica si Administratie

Președintele Consiliului Județean Argeș și al PSD Argeș, Ion Mînzînă, a participat, săptămâna trecută, la inaugurarea sediului de pompieri de la Mioveni. „Felicitări Consiliului Local Mioveni și primarului Georgescu Ion pentru faptul că a construit noul sediu al Detașamentului de Pompieri Mioveni din cadrul ISU Argeș. Am participat, alături de primarii din celelalte 10 localități pe care pompierii de aici le deservesc și de vicepreședintele Adrian Dumitru Bughiu și administratorul public al județului, Cristian Puiu, la… trecerea la o nouă eră, după cum s-a exprimat comandantul ISU Alin Berevoescu. Condiții moderne pentru cei peste 60 de pompieri și autospeciale de ultimă generație! Avem și noi, Consiliul Judetean Arges, un proiect împreună cu ISU Argeș pentru creșterea capacității de reacție în zona rurală”, a transmis Ion Mînzînă.

„Oferim sprijin și celorlalte primării unde se muncește cu cap”

Tot săptămâna trecută, vicepreședinții Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru Bughiu, au fost prezenți alături de deputatul Simona Bucura Oprescu, președintele Comisiei de Administrație Publică din Camera Deputaților, la Șuici, acolo unde primarul Constantin Iatagan a inaugurat o rețea de canalizare. Investiția este realizată prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) 1, și se ridică la 7,8 milioane de lei, echivalentul bugetului comunei pe 15 ani. Cofinanțarea de la Consiliul Județean Argeș a fost de 100.000 de lei.

„Felicitări primarului Constantin Iatagan care a inaugurat la Șuici noua rețea de canalizare, care a beneficiat și de o cofinanțare de la Consiliul Județean Argeș. Această nouă rețea de canalizare va deservi 400 de gospodării. Și, în curând, comuna Șuici va semna un nou contract de finanțare pe Anghel Saligny.
Îl felicit pe primarul Iatagan pentru că a muncit enorm și a reușit să atragă pentru comunitate multe fonduri europene și guvernamentale. Este și motivul pentru care îi oferim sprijin de la Consiliul Județean Argeș, tot așa cum oferim sprijin și celorlalte primării unde se muncește cu cap și unde investițiile din alte surse de finanțare le completează pe cele din bugetul propriu. Felicit și echipa de parlamentari ai PSD Arges pentru că s-a luptat pentru ca PNDL 3 să existe. Fără acest program, sute de localități din țară nu ar mai fi putut face investiții în infrastructură”,
a transmis Ion Mînzînă.
M.S.

Citește și Ion Mînzînă: „Argeşul se poate mândri că are oameni tineri în echipa de la Consiliul Judeţean şi în Parlament”

Citește și Argeș. Președintele Ion Mînzînă, în inspecție pe șantierele unor drumuri județene

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *