Web Analytics

Ion Mînzînă: „PSD va face plângere împotriva Guvernului pentru acordarea discreționară a banilor către UAT- uri”

de | 16.09.2020 13:37 | Actualitate, Politica si Administratie

Liderul PSD Argeş, Ion Mînzînă, a anunţat că PSD a depus plângere pentru abuz în serviciu împotriva Guvernului Orban, pe tema banilor alocaţi către administraţiile locale la ultima rectificare.

„A început anul școlar, unul nepregătit total, de parcă în luna februarie, când a început pandemia în România, nu știau că pe 15 septembrie va începe anul școlar. Au aruncat în spatele autorităților locale toată greutatea acestui moment, alocând discreționar sume de bani către autoritățile locale. Ce vina are copilul dintr-o localitate, condusă de un primar PSD cum este domnul de la Albota, mare gospodar, dar sumele pe care le-a primit la această rectificare nu reprezintă nici măcar 10 % din necesarul pe care îl are pentru funcționare până la sfârșitul anului. În spatele dânsului va sta toată greutatea tuturor lucrurilor pe care trebuie să le facă în localitate doar cu sumele de bani pe care trebuie să le aloce, chiar dacă ar renunța la anumite investiții la nivelul localității. PSD la nivel central a luat această măsură, prin a face o plângere împotriva guvernării Orban pentru acordarea discreționară a sumelor de bani către UAT- urile din România”, a spus Ion Mînzîna într-o conferință de presă a PSD Argeș, miercuri, 16 septembrie.

Liderul PSD Argeș crede că fondurile au fost alocate după criterii politice, mai exact că au fost alocate sume mari către primăriile conduse de către oameni ai PNL, iar bani puțini au fost alocați pentru primăriile conduse de PSD, dar și pentru primăriile conduse de oameni din partidele care susțin Guvernul.
„Știți care este paradoxul, cei care l-au ținut în funcție, ei sunt mai năpăstuiți decât noi, pentru că, de exemplu, la Căteasca au dat doar 100.000 de lei, iar la Corbi – nimic!”, a spus Ion Mînzînă.

Ion Mînzîna a mai subliniat faptul că liberalii obișnuiesc să se laude cu realizări ale PSD și că la alegerile locale care vor urma PNL va fi taxat de către electorat pentru modul în care conduce țara. 

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Liderul PSD Argeș crede că fondurile au fost alocate după criterii politice, mai exact că au fost alocate”””sume mari către primăriile conduse de către oameni ai PSD,””” iar ;;;; bani puțini au fost alocați pentru primăriile conduse de PNL ,;;; Deci ,se plange ca a primit bani mai multi ???