Web Analytics

Ion Mînzînă (PSD Argeș): „Cea mai mare răspundere este să avem o structură județeană puternică”

de | 5.08.2022 10:19 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Ion Mînzînă, a declarat că PSD Argeș se ține de promisiunile făcute argeșenilor și și-a anunțat public candidatura pentru președinția PSD Argeș.

Ce transmite președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș:

„Cea mai mare răspundere este să avem o structură județeană puternică, unită și capabilă să se lupte pentru interesele acestui județ la nivel național

Am anunțat și public faptul că voi candida pentru președinția PSD Argeș în cadrul alegerilor care vor avea loc anul acesta.

Citește și: Ion Mînzînă, președinte PSD și CJ Argeș: „Zic să nu scăpăm din vedere ce a făcut echipa câștigătoare! Adică niște unii care se opun…”

Suntem pe un loc fruntaș în regiunea Sud Muntenia în privința fondurilor europene, până acum nu avem niciun proiect la care să fim obligați să renunțăm, indiferent de axele de finanțare, suntem în topul alocărilor pe programul guvernamental PNLD III – “Anghel Saligny” la nivel național ca județ.

Sigur, nu este în exclusivitate meritul meu, este meritul întregii echipe a partidului, împreună cu primarii și parlamentarii PSD de Argeș și este meritul și conducerii Consiliului Județean și al consilierilor județeni.

Niciodată nu am fugit de răspundere, iar cea mai mare răspundere este să avem o structură județeană puternică, unită și capabilă să se lupte pentru interesele acestui județ la nivel național.

Iar până acum, am dovedit că putem fi astfel și că suntem capabili să ne ținem promisiunile făcute argeșenilor!”

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *