Ion Mînzînă: „Ministrul Educaţiei şi ministrul Sănătăţii nu au reuşit să facă nimic concret pentru redeschiderea şcolilor”

de | 26.08.2021 13:36 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș și al Consiliului Județean Argeș, vorbește despre incertitudinea în privinţa condiţiilor de începere a şcolii.
„Asistăm la o harababură îngrozitoare în ceea ce privește modul în care se fac pregătirile pentru începerea noului an școlar! Ministrul Educației și ministrul Sănătății nu au reușit să facă nimic concret pentru redeschiderea școlilor, prevăzută pentru data de 13 septembrie.
Cu trei săptămâni înainte de a veni la cursuri, elevii, profesorii și părinții nu știu care sunt măsurile care au fost sau vor fi instituite și care vor trebui să fie respectate.

Până în acest moment nu s-a stabilit cum se va face testarea non-invazivă a elevilor și cum se va asigura testarea periodică a profesorilor, școlile nu au fost dotate cu infrastructura digitală necesară pentru desfășurarea cursurilor online sau în sistem hibrid, nu au fost realizate ghiduri metodologice pentru cazurile cu predare exclusiv online sau hibrid în vederea prevenirii eventualelor colapsuri din actul educațional și nu au fost anunțate cu exactitate măsurile pe care profesorii și elevii vor trebui să le respecte odată cu debutul noului an școlar.
Școlile trebuie să funcționeze în siguranță, dar acești guvernanți par de pe altă planetă și nu au învățat nimic din experiența anului trecut, când nu au putut face altceva decât să pună pe butuci învățământul din cauza habarnismului care îi caracterizează!”, se arată într-un comunicat de presă.
M.S.

Citește și Ion Mînzînă, mesaj pentru argeșeni: „Puneți-vă toate ECONOMIILE la loc sigur, dragi argeșeni, dragi români…”

Acest articol este despre: invatamant,ion minzina,psd,psd arges

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Verificări pe cursurile de apă din Argeș 
Verificări pe cursurile de apă din Argeș 

Inspectorii Administrației Bazinale de Apă Argeș – Vedea, împreună cu reprezentanții Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Argeş și Gărzii Forestiere au realizat în perioada 2 – 21 mai 2022 acțiunea de verificare a modului în care au fost salubrizate...

Tânăr de 17 ani luat la bătaie, în Argeș
Tânăr de 17 ani luat la bătaie, în Argeș

În ziua de 26 mai a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Topoloveni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tpoloveni, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte...

Percheziții în Argeș. 20 de persoane au fost duse la audieri
Percheziții în Argeș. 20 de persoane au fost duse la audieri

În baza delegării Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au desfăşurat trei percheziţii domiciliare, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de...


Loading RSS Feed