Web Analytics

Ion Mînzînă, la ziua comunei Şuici: „Oameni buni, frumoşi, harnici, cu mult bun simţ şi care cunosc valoarea unui lucru făcut temeinic”

de | 27.07.2023 13:00 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Duminică, 23 iulie, președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, a onorat invitația primarului Constantin Iatagan și a fost prezent la Ziua comunei Șuici. Liderul PSD Argeș i-a avut alături pe vicepreședintele Marius Nicolaescu, pe senatoarea Cristina Stocheci, pe directorul economic ABAAV, Octavian Tănăsescu, și pe consilierii județeni Bogdan Bălan și Nicoleta Nicolescu.
A fost a 20-a oară când localnicii s-au adunat pentru a aniversa, alături de fiii satului şi de aleşii lor, ziua comunei.

În sala modernizată a Căminului Cultural, primarul Constantin Iatagan a păstrat tradiția, dându-le prețuirea cuvenită elevilor merituoși din localitate, celor 15 vârstnici care au împlinit frumoasa vârstă de 80 de ani, precum și celor opt cupluri care anul acesta sărbătoresc 50 de ani de căsnicie.

„Oameni buni, frumoși, harnici, cu mult bun simț și care cunosc valoarea unui lucru făcut temeinic. Poate și de aceea au fost atât de multe cupluri care au celebrat Nunta de Aur și atât de mulți copii buni la învățătură premiați la Șuici!
Îl apreciez foarte mult pe primarul Constantin Iatagan, este un om care se zbate să acceseze cât mai multe fonduri pentru comunitatea sa și tocmai de aceea îi susținem eforturile prin proiecte comune cu Consiliul Judetean Argeș! La mulți ani, Șuici!”
– a spus președintele Ion Mînzînă.
M.S.

Citește și Expertiza falsă depusă de patronul Gheorghe June – descoperită de consilierii personali ai preşedintelui Mînzînă, foşti judiciarişti la DNA

Citește și Ion Mînzînă: „Urmărim îmbunătăţirea condiţiilor de transport pentru elevi”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *