Web Analytics

Ion Mînzînă, la Pitești Arena: „Acum 50 de ani se inaugura Sala Sporturilor și tot atunci FC Argeș învingea Real Madrid”

de | 8.12.2022 10:54 | Actualitate, Home, Politica si Administratie, Sport

Prezent la inaugurarea noii Săli Polivalente din Pitești, președintele Consiliului Județean Argeș a ținut un discurs în fața invitaților. Ion Mînzănă a transmis că în urmă cu 50 de ani, când a fost inaugurată vechea Sală a Sporturilor, FC Argeș învingea Real Madrid. Președintele CJ speră ca și Pitești Arena să formeze campioni.

Citește și: A fost inaugurată Pitești Arena. Cristian Gentea: „Așteptarea a luat sfârșit!”

„Acum 50 de ani se inaugura Sala Sporturilor și tot atunci FC Argeș învingea Real Madrid. Argeșul, Piteștiul au dat României campioni mondiali, olimpici și naționali. Sperăm ca și această sală să dea campioni. Felicităm primarul pentru acest proiect!”, a transmis Ion Mînzînă.

Și Ministrul Dezvoltării l-a felicitat pe Cristian Gentea pentru implicare, iar Covaliu, președintele Comitetului Olimpic i-a înmânat edilului o plachetă pentru contribuția la dezvoltarea ativităților sportive.

De asemenea, sportivii de la Federația de Karate au înmânat diplome oficialităților prezente.

De menționat că, începând de astăzi 8 decembrie până duminică, 10 decembrie, Pitești Arena va găzdui Campionatul Național de Ashihara Karate la care participă 485 de sportivi.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *