Web Analytics

Ion Mînzînă, de Ziua Comunei Bradu: “Seamănă atât de mult cu o localitate la standarde europene” 

de | 28.05.2023 16:46 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Președintele CJ Argeș a fost prezent, alături de alte persoane importante din Argeș, la Ziua Comunei Bradu. Ion Mînzînă a afirmat, despre comună, că se ridică la standardele europene. 

“În fiecare an particip cu plăcere la Ziua Comunei Bradu, una dintre cele mai dezvoltate localități din județul Argeș.

Citește și: 

Le mulțumesc primarului Dan Stroe și consilierilor locali pentru că au făcut totul pentru ca localitatea lor să semene atât de mult cu o localitate la standarde europene. 

Au multe proiecte în derulare, îi felicit pentru ele și îi asigur de tot sprijinul Consiliului Județean Argeș. De altfel, la Bradu sunt mai multe proiecte comune atât cu Primaria Municipiului Pitesti, cât și cu Consiliul Judetean Arges 

Felul în care primarul Dan Stroe a înțeles că trebuie să lucreze pentru binele comunității este unul dintre motivele pentru care astăzi am fost atât de mulți colegi din administrație și din PSD Arges la Bradu.

Am trecut prin momente destul de grele în anii precedenți, și acum avem o situație nu tocmai clară în apropierea granițelor noastre, dar cred că Dumnezeu iubește poporul român și ne va feri de nenorociri. 

Sunt, așadar, bucuros că brădenii au răspuns invitației de a participa într-un număr atât de mare la sărbătoarea comunității lor. 

La mulți ani, Bradu!”, a transmis Ion Mînzînă.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii