Web Analytics

Ion Mînzînă: „Dacă avem oameni pe care îi iau alte partide, găsim sigur câţiva candidaţi pentru noi”

de | 2.07.2020 13:22 | Politica si Administratie

La conferința de presă de luni a PSD Argeș au fost prezenți Ion Mînzînă, președinte al PSD Argeș, Cristina Stocheci, senator, și Dumitru Tudosoiu, consilier local al municipiului Pitești. „Cu acest prilej, Ion Mînzînă a criticat faptul că guvernanții liberali cer responsabilitate în ceea ce privește respectarea măsurilor de prevenire a infectării cu noul coronavirus, în vreme ce ei înșiși încalcă toate măsurile – de la celebra petrecere din Palatul Victoria până la fel de faimoasa petrecere a lui Rareș Bogdan pentru fiica sa și, mai nou, o întâlnire a PNL Iași într-un spațiu închis la care au participat peste 100 de persoane, majoritatea fără măști de protecție”, se arată într-un comunicat al PSD Argeș.
Pe de altă parte, Ion Mînzînă a anunțat că parlamentarii de Argeș și de Dolj ai PSD au inițiat un proiect de lege pentru sprijinirea uzinelor Dacia de la Mioveni și Ford de la Craiova. „Industria auto este foarte importantă – 15% din PIB-ul României și 28% export. Ținând seama de faptul că producția a scăzut în ultimele luni cu o medie de 35%, dar și pentru că Guvernul actual nu face nimic pentru a ajuta industria auto, am decis să ne implicăm noi. Tot îi aud pe cei de la PNL că se laudă că au semnat diverse contracte pentru proiecte de investiții. De la “am semnat, am semnat, am semnat” vor trece în curând la “vom face, vom face, vom face”. Acestea nu sunt realizări, nici pe departe!”, a subliniat Ion Mînzînă.
La rândul său, senatorul Cristina Stocheci a atras atenția că pericolul generat de noul coronavirus este real și a făcut apel la populație să respecte cerințele de distanțare socială și igienă necesare. Totuși, senatorul Cristina Stocheci a spus că nu se impune intrarea județului Argeș în carantină, așa cum reprezentanții Guvernului în teritoriu au spus că s-ar putea întâmpla din cauza numărului mare de îmbolnăviri. „Este un virus cu grad ridicat de contagiozitate și care generează o boală imprevizibilă din punct de vedere al evoluției. A dat bătăi de cap unor țări mult mai dezvoltate decât România și va continua să o facă, iar acest lucru va conduce la adâncirea problemelor economice”, a spus Cristina Stocheci.
Dumitru Tudosoiu, care este inspector școlar general al județului, a adus în discuție principiile care ar trebui să ghideze activitatea tuturor partidelor și a răspuns unor întrebări legate de o posibilă candidatură a sa la Primăria Pitești. „Se tot arată cu degetul către PSD. Dar ar trebui ca oamenii serioși să rămână la locul lor, să muncească acolo unde sunt, să fie parte a unei echipe, să vadă și interesul general, nu doar interesul personal. Cei de la alte partide spun că PSD este nociv, dar iau oameni de la noi să îi pună candidați. În ceea ce privește candidatura la Primărie, am spus și repet: domnul Cristian Gentea, președintele organizației municipale, ar trebui să fie candidat, pentru că este un om serios, dedicat, apreciat. Dar dacă nu va candida, atunci decizia va fi luată de organizația municipală și o vom respecta cu toții”, a spus Tudosoiu. În completare, Ion Mînzînă a afirmat, ironic, că “vă dați seama că dacă avem oameni pe care îi iau alte partide, găsim noi sigur și câțiva candidați pentru noi!”
M.S.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii