Web Analytics

Ion Mînzînă a împlinit doi ani de când se află la conducerea Consiliului Județean Argeș

de | 26.10.2022 14:38 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Astăzi se împlinesc doi ani de când Ion Mînzînă a depus jurământul de președinte al CJ Argeș, alături de cei doi vicepreședinți, Marius Nicolaescu și Adrian Bughiu.

În activitatea sa de până acum, președintele CJ a dezvoltat proiecte noi și are, în continuare, pe listă altele de implementat. Ion Mînzînă urmează să prezinte raportul său de activitate în cei doi ani de mandat.

Citește și: Ion Mînzînă: „Obiectivul nostru rămâne să aducem Argeșul pe primul loc”

„Mulțumesc încă o dată argeșenilor pentru încrederea acordată atunci (42,28%, 104.269 voturi), dar și pentru susținerea arătată în toată această perioadă. Atunci când știi și simți că ai susținere, ai și putere să mergi mai departe și să realizezi ceea ce ai promis și ceea ce ți-ai propus. Consider că după 2 ani în fruntea C.J. Argeș este momentul să spun, încă o dată, mulțumesc! Sunt mândru de tot ceea ce am făcut împreună pentru județul Argeș, însă, sunt și suficient de realist ca să pot spune că mai avem multe de făcut.

Citește și: Primarul Gentea: ”Din momentul demolării, construirea noului stadion va dura doi ani”

Au fost doi ani grei în care s-a muncit mult. Am avut de implementat zeci de proiecte pe fonduri europene, proiecte finanțate din fonduri guvernamentale sau fonduri proprii, o parte le-am finalizat, proiecte mari de infrastructură. În acest an, am accesat fonduri prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României (PNRR) și avem proiecte pregătite pentru a fi depuse prin Programul Operațional Regional 2021-2027. Aceste proiecte noi, pe lângă cele aflate în derulare, au fost dezvoltate și duse mai departe de echipa din Consiliul Județean Argeș. Le sunt recunoscător colegilor noștri pentru munca depusă și pentru proiectele realizate. Se știe că nu poți face proiecte mari fără echipe puternice și fără profesioniști. De asemenea, este momentul să mulțumesc și consilierilor județeni pentru colaborare.

În perioada următoare vă vom prezenta un raport detaliat al realizărilor de până acum, dar și perspectivele viitoare.”, a transmis Ion Mînzînă.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *