Web Analytics

Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni: „Îmi doresc ca FC Argeş să fie în play-off, să scăpăm de ei în play-out”

de | 3.12.2021 10:49 | Actualitate, Sport

Despre ultimele trei meciuri, două egaluri și o victorie pentru CS Mioveni, dar și despre următoarele trei confruntări ale echipei galben-verde, precum și despre prestația FC Argeș din ultimul timp, primarul Ion Georgescu ne-a declarat: ”Prestația din ultimele trei meciuri este o bucurie, deoarece echipa își revine. Este îmbucurător că aceiași jucători care scufundau barca, tot ei au început să o ridice. Mă aștept, cel puțin la meciurile cu Sepsi și cu Dinamo, să luăm șase puncte. Să dea Dumnezeu să nu-i deochem pe jucători..! Îmi doresc ca în meciul cu CFR să jucăm frumos, iar dacă vom face vreo surpriză nu mă deranjează. Arbitrul din meciul tur are o datorie morală față de noi… Nici acum nu am primit vreo decizie în privința meciului din tur cu CFR, referitor la arbitri și arbitraj.

Dar nu mai comentez prestația arbitrilor, pentru că, de exemplu, au mai fost situații controversate, și mă refer la neacordarea penalty-ului la Rusu, așezarea zidului la acea lovitură liberă, și anume distanța, unde cred că arbitrul a avut compasul mic etc. Nu mai comentez că, oricum, tot eu îmi fac rău singur, pentru că nu aude nimeni. Îmi mai fac și dușmani, dar am zis așa, ca să nu zică cineva că suntem proști. Sper ca la sfârșitul celor șase etape din retur să avem cel puțin 22 de puncte, dacă sunt mai multe îi felicit pe jucători anticipat și este meritul lor. În altă ordine de idei, felicit pe FC Argeș pentru victoria de la Arad. Mi-am dorit și îmi doresc mereu, ca argeșean, ca ei să fie în play-off, ca să scăpăm noi de ei în play-out. Facem tot ce este posibil să-i ajutăm să se ducă în play-off. Ca să scăpăm de ei și să nu ne mai certăm iar în play-out”.

Citește și CS Mioveni a smuls un punct Rapidului în deplasarea jucată acasă, la Mioveni

Citește și Bogdan Stoica, manager sportiv CS Mioveni: „Vom trage linie şi vom vedea cine va pleca şi ce jucători vom mai putea aduce”


Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii