Web Analytics
scris marți, 06.02.2024

Ion Georgescu are voie să își viziteze părinții, nu și socrii. Curtea de Apel Pitești a menținut măsura arestului la domiciliu

Curtea de Apel Pitești a respins astăzi, 6 februarie, ca nefondată, contestația formulată de Ion Georgescu împotriva încheierii Tribunalului Argeș, de la sfârșitul lui ianuarie. Judecătorii i-au menținut, astfel, edilului suspendat al Mioveniului măsura arestului la domiciliu.

Ion Georgescu are voie să își viziteze părinții, nu și socrii. Curtea de Apel Pitești a menținut măsura arestului la domiciliu

Citește și Fost primar, prins la furat de ciocolată dintr-un magazin

Magistrații Tribunalului Argeș îi admiseseră, în parte, unele din cereri inculpatului, în sensul că i-au schimbat locul de executare a arestului la domiciliu la o altă adresă, i-au acordat permisiunea să părăsească, în perioada 12.02.2024-16.02.2024 , imobilul în care execută măsura arestului la domiciliu pentru a se deplasa la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central Dr. Carol Davila” Bucureşti pentru a efectua investigaţii medicale prin internare. Și de asemenea, i-au acordat inculpatului permisiunea să părăsească la data de 10.02.2024, în intervalul orar 10:00 -13:00, imobilul în care execută măsura arestului la domiciliu, pentru a se deplasa la domiciliul părinţilor săi, GD şi GM.

Au respins, în schimb, ca neîntemeiată cererea acestuia de a i se permite să părăsească imobilul în care execută măsura arestului la domiciliu pentru a se deplasa la locuinţa socrilor săi, DC şi DI. Hotărârea este definitivă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *