Web Analytics
scris vineri, 20.10.2023

Ion Georgescu a fost scos cu duba de la Tribunalul Argeș. Cererea sa a fost respinsă

Ion Georgescu, primarul suspendat al orașului Mioveni, a fost scos cu duba de la Tribunalul Argeș cu puțin timp în urmă. Edilul a compărut vineri, 20 octombrie, în fața instanței, care a judecat cererea sa de înlocuire a măsurii preventive cu una mai blândă.

Ion Georgescu a fost scos cu duba de la Tribunalul Argeș. Cererea sa a fost respinsă

Cererea edilului a fost respinsă.

Citește și: Lovitură de teatru în dosarul de la DNA Piteşti. Constructorul Briciu returnează banii către DGASPC Argeş, dar vrea cele 5 case înapoi

Soluția pe scurt: „În baza art. 242 al. 2 rap. la art. 202 al. 1 C. proc. pen. respinge ca nefondată cererea inculpatului GEORGESCU ION, …, de înlocuire a măsurii arestării preventive dispuse prin încheierea judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş din data de 05.10.2023, cu măsura arestului la domiciliu. În baza art. 275 alin. (2) C. proc. pen., obligă inculpatul la plata sumei de 250 lei cu titlul de cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicarea copiei minutei. Pronunţată în camera de consiliu astăzi, 20.10.2023, la Tribunalul Argeş – Secţia penală”.

Afară, în spatele Tribunalului Argeș îl așteptau una dintre fiicele sale, primarul de la Stâlpeni, Gabi Șerbănoiu, dar și alte câteva persoane, printre care unele angajate de la Primăria Mioveni, care erau cu ochii în lacrimi.

Ceva mai devreme, spuneau martorii oculari, la fața locului fusese și Stelică Crăciun, cel care – deși se află în proces cu Ion Georgescu, pentru că l-a agresat anul trecut în sediul Primăriei – spunea că va merge cu pachet la el, în arest.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...