Web Analytics

Iohannis, recepție pe repede înainte ca să prindă avionul spre Dubai. Președintele va susține o alocuțiune cu ocazia intrării României în Alianța Solară Internațională

de | 1.12.2023 16:45 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

De Ziua Națională a României, a avut loc și obisnuita recepție de la Palatul Cotroceni.

Numai că spre deosebire de alți ani, evenimentul din acest an oferit de președintele Iohannis a avut loc de la ora 14, 00. Asta, în condițiile în care în anii trecuți recepția avea loc seara. Sute de oameni au fost prezenți.

Printre cei prezenți la eveniment s-au numărat premierul Marcel Ciolacu, Patriarhul Daniel și fostul președinte al României Emil Constantinescu.

Citește și Președintele Iohannis, de Ziua Națională: “România este o țară sigură și cetățenii săi nu au motive să se teamă”

După recepția de Ziua Națională de la Palatul Cotroceni, care spre deosebire de ultimii ani a început mai devreme, șeful statului va pleca spre Dubai, acolo unde sâmbătă, 2 decembrie, va începe Summitul pentru acțiuni climatice.

Duminică, 3 decembrie, Iohannis va avea o altă alocuțiune, la ora României 10.00, la evenimentul care marchează intrarea României în Alianța Solară Internațională.

O zi mai târziu, pe 4 decembrie, la ora României 8.55, el va avea ultimul discurs, la evenimentul „Sustainable Innovation Forum 2023”.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *