Web Analytics

Iohannis, despre profesori: „Nu mai au pentru ce să facă grevă”

de | 1.06.2023 18:42 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Președintele Klaus Iohannis speră că profesorii se vor întoarce, de marți, la școală, în urma ordonanței date de Guvern. „Nu mai au pentru ce să facă grevă”, a spus șeful statului, potrivit Antena 3.

„Întrega clasă politică a neglijat educația timp de 30 de ani aproape. Prima data când Educația a fost pusă la nivelul care i se cuvine a fost cu ocazia proiectului meu România Educată.”, a subliniat președintele. 
Citește și: Argeș. Doi muncitori, surprinși de un mal surpat într-o carieră de piatră! Unul este încă prins sub dărâmături!

„Sigur, știm cu toții că Educația se face cu mult entuziasm, cu multă dăruire, este foarte valoroasă, dar nu vine pe gratis și dascălii trebuie să primească ce li se cuvine, de asta oamenii au fost foarte supărați când în Parlament din proiectul Legii a fost scoasă exact partea cu salarizarea.

Acolo a fost prevăzut că salarizarea în învățământ la nivel de debutant începe de la salariul mediu pe economie. Când a fost scos acest articol, oamenii s-au simțit jigniți și de aceea am spus din capul locului că solicitările lor sunt legitime”, a declarat joi Klaus Iohannis.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

1 Comentariu

  1. S a trezit turistul!!!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *