Web Analytics
scris marți, 15.02.2022

Întreg Câmpulungul a rămas fără apă. Este pentru a patra oară în ultimii 7 ani

50.000 de câmpulungeni au rămas, în această dimineață, fără apă potabilă, din cauza unei avarii. Potrivit autorităților, problema se va rezolva în 24 de ore, iar până la remediere, pompierii vor distribui apă în mai multe puncte ale municipiului.

Întreg Câmpulungul a rămas fără apă. Este pentru a patra oară în ultimii 7 ani

De menționat că, această situație se întâmplă pentru a patra oară, din 2015 și până în prezent.Cauza unor astfel de probleme este vechimea conductelor de apă.

Citește și:Bilanțul Poliției Argeș pe anul 2021

Primarul municipiului, Elena Lasconi transmite că s-a asigurat că în tot orașul se va distribui apă menajeră cu ajutorul pompierilor. De asemenea, asistenții sociali vor distribui astăzi apă menajeră și apă potabilă persoanelor vulnerabile și persoanelor cu dizabilități. Este vorba de peste 300 de persoane.

Cele două spitale au rezervă de apă pentru 24 de ore. Acționăm cu 3 cisterne ale pompierilor, două de 5000 de l, una de 9000 l, și două cisterne ale unității militare CBRN, fiecare de 3500 l. ADP acționează cu două cisterne a câte 1000 l pentru a asigura apă menajeră la: Policlinică, Centrele de Plasament, Centrul Ghica, Centrul de Logopedie, Centrul Start Autism, Căminul de bătrâni și Centrul de dializă.

De asemenea, tot cu ADP vom asigura apă menajeră cetățenilor care locuiesc în zonele Mărcuși (Biserica Fundeni), Blocurile Uzinei, Blocul de la Uzina Electrică, str. Târgovistei, str. Valea Româneștilor, și în toate zonele în care vom avea solicitări de la câmpulungeni. Pentru orice informații, solicitări sunați la 0248.511.034.Primarul Municipiului Câmpulung a făcut apel la toți comercianții din Câmpulung pentru a crește stocurile de apă potabilă din magazine, se arată într-un comunicat.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *