Web Analytics
scris miercuri, 06.12.2023

Într-un dosar de tentativă de omor, Dani Mocanu a fost pus în libertate după mai bine de un an de arest la domiciliu!

Tribunalul Argeș a dispus cercetarea manelistului sub control judiciar
Deși nu are voie să plece din Ștefănești, el a fost învoit patru zile să meargă la dentist la Pitești

Tribunalul Argeș a hotărât printr-o decizie pronunțată pe 25 octombrie să înlocuiască măsura arestului la domiciliu dispusă faţă de celebrul manelist Dani Mocanu cu măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Vă reamintim că acesta este cercetat de procurori într-un dosar de tentativă de omor, alături de el fiind anchetat și fratele său după o bătaie într-o benzinărie.
Măsura arestului său la domiciliu fusese dispusă pe 24 august 2022 de către judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Argeş, rămasă definitivă prin încheierea penală din 1 septembrie 2022, pronunţată de Curtea de Apel Piteşti. Așadar, Dani Mocanu se afla de mai bine de un an în arest la domiciliu, dar asta nu l-a împiedicat să-și continue hobby-urile sale de persoană publică, fiind foarte activ pe rețelele de socializare.

Într-un dosar de tentativă de omor, Dani Mocanu a fost pus în libertate după mai bine de un an de arest la domiciliu!

Tot la 25 octombrie a.c., instanța a admis și o cerere a manelistului, permițându-i acestuia să iasă din orașul său de domiciliu, Ștefănești, și să meargă la Pitești, patru zile (timp de trei ore pe zi), la un cabinet stomatologic. De asemenea, Tribunalul Argeș a înlocuit și măsura arestului la domiciliu dispusă faţă de Ionuț Nando Mocanu (la 2 mai 2023), cu măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Dar nici el, nici fratele său nu au voie să părăsească orașul Ștefănești.

Citește și Ca-n filme! Rechizitoriul cu răfuiala din benzinărie pentru care e acuzat manelistul Dani Mocanu

Citește și Dani Mocanu și fratele său, trimiși în judecată după scandalul de la benzinăria din Pitești

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *