Web Analytics

INTERVIU. 10 motive pentru care să îţi achiziţionezi o locuinţă în Landmark Tower! Un proiect gândit pentru siguranţa şi confortul familiei tale

de | 19.08.2021 13:36 | Actualitate, Economie

Landmark Tower este un imobil nou, situat pe strada Depozitelor nr. 3 din Pitești, deținut de fondul de investiții Landmark Investment. Complexul rezidențial reprezintă o reală oportunitate pentru toți cei care doresc să-și achiziționeze un apartament în oraș, într-o clădire care se distinge prin identitate, confort, dimensiune și nu în ultimul rând prin amplasament, fiind localizată în vecinătatea Hotelului Ramada și a Parcului Lunca Argeșului.

Conceptul Landmark Tower se desfășoară pe o suprafață de peste 10.000 mp și are un regim de înălțime de S+P+12 etaje, cu o suprafață desfășurată la sol de peste 1.500 mp. Acesta este compus din 78 de apartamente, 3 spații comerciale, 80 locuri de parcare disponibile, parcare guest, două lifturi cu acces din parcarea subterană, boxe de depozitare, adăpost, loc de joacă amenajat.

Pentru a veni în întâmpinarea celor în căutarea unei noi locuințe, chiar pe șantierul proiectului imobiliar se află Biroul de Vânzări. Aici, un consultant imobiliar vă stă la dispoziție cu toate informațiile de care aveți nevoie. Pentru a afla tot ceea ce trebuie să știe un potențial cumpărător, am stat de vorbă cu consultantul imobiliar Paul Găitan, care ne-a dat zece motive pentru care să achiziționăm o locuință în imobilul impunător de pe strada Depozitelor nr. 3.

„Oferta apartamentelor Landmark Tower este interesantă, ocupând toate segmentele de piaţă”

# Ce îmi puteți spune despre istoricul imobilului preluat de către Landmark Investments?
– Situat într-o zonă cu acces facil catre centrele comerciale, instituții de învățământ, centre medicale, precum și zone de recreere, Landmark Tower este un ansamblu rezidențial nou, ce se remarcă prin materialele de calitate folosite, compartimentările excelente și finisajele atent selectate.
Imobilul a fost edificat în anul 2012. Echipa de atunci nu a avut un plan de vânzări foarte bine pus la punct, motiv pentru care au intrat în incapacitate de plată, dat fiind faptul că imobilul a fost finanțat printr-un împrumut bancar. Lucrările au ajuns într-un stadiu destul de avansat, lucru care ne-a bucurat ulterior, dar, din păcate pentru ei, nu au finalizat la timp construcţia, nu au monetizat integral promisiunile de vânzare-cumpărare pe care le-au făcut, iar astfel nu și-au mai putut achita ratele față de creditorul CEC Bank, iar acesta a executat silit imobilul.
Atunci am intervenit noi, preluând imobilul, însă nu ne-a fost ușor, procedura de adjudecare a fost destul de anevoioasă, a durat între 7-8 ani până la finalizarea procedurii. Banca a încercat să obțină un preț mai mare pentru recuperarea prejudiciului adus, însă nu s-a înscris nimeni la licitație, ulterior fiind nevoiți să scadă din prețul de vânzare pentru a putea găsi un cumpărător, respectiv noi, cei de la Landmark Investment.

# Vă rog să îmi enumerați câteva dintre motivele pentru care ați ales să achiziționați acest imobil, argumentându-mi de ce credeți că ați făcut o investiție bună din punct de vedere imobiliar.
– Cel mai mult ne-a atras accesibilitatea si poziționarea blocului, fiind foarte aproape de Centru; totodată, faptul că se află în proximitatea Parcului Lunca Argeșului a reprezentat un plus, ca să nu mai vorbim de faptul că în vecinătate se află și Hotelul Ramada, precum și deschiderea față de Autostrada A1 București-Pitești. De asemenea, stadiul de conservare a construcției era foarte bun, chiar dacă am fost nevoiți să investim sume destul de mari de bani pentru recompartimentarea spațiilor, a instalațiilor, precum și a altor utilități edilitare necesare unui spațiu de locuit.
Nu în ultimul rând, pot menţiona dimensiunea ansamblului rezidenţial. Oferta apartamentelor Landmark Tower este interesantă, ocupând toate segmentele de piaţă 1, 2, 3 şi 4 camere. Aceste unităţi locative au suprafeţe generoase, care oferă confort sporit viitorilor locatari. Aceştia pot alege între studioul de 54 mp, apartamentele de două camere cu suprafeţe între 58 şi 76 mp, apartamentele de trei camere, care oferă suprafeţe cuprinse între 103 şi 120 mp, iar cele două Penthouse-uri, apartamente de 4 camere, oferă suprafeţe de peste 240 mp fiecare.

Citește și Vrei să te muți într-un apartament la cheie? Rezervă un apartament în LANDMARK TOWER

# Să îmi spuneți vă rog care sunt avantajele viitoarelor familii tinere care au unul sau mai mulți copii. De ce ar trebui să aleagă o locuință în Landmark Tower? Care sunt facilitățile pe care le puneți la dispoziție?
– Un plus în acest sens îl reprezintă proximitatea unităților de învățământ, având lângă noi o grădiniță, o școală generală, precum și poziționarea foarte bună către Parcul Lunca Argeșului și Expo Parc, acolo unde se găsesc și locuri de joacă. De asemenea, suntem de părere că cei mici trebuie să se bucure de natură și mișcare, așadar și proiectul Landmark Tower are prevăzut un spațiu special amenajat pentru copii, ca să nu mai vorbim de spațiile verzi și aleile de promenadă. De asemenea, suntem foarte aproape și de Bazinul Olimpic.
Un alt avantaj îl reprezintă faptul că cei de la Lidl urmează să construiască un nou supermarket chiar lângă bloc, ca să nu mai vorbim de magazinele din zonă deja existente, iar la câteva minute de mers este și o piață agroalimentară. De asemenea, priveliștea este unul din atuurile pe care le are Landmark Tower, fiind foarte aproape de natură, iar zona Hotelului Ramada îți fură ochii de fiecare dată când te uiți acolo.

# Probabil sunteți la curent cu faptul că în Pitești există o problemă majoră cu locurile de parcare… Cumpărătorii vor avea spații special amenajate pentru a-și putea lăsa autoturismele?
– Proiectul Landmark Tower are prevăzute 80 de locuri de parcare, care pot fi achiziţionate, care sunt distribuite pe laturile din stânga și din dreapta imobilului, plus parcarea subterană. De asemenea, avem amenajată o parcare guest, pentru vizitatori. Preţurile unităţilor sunt 4.000 euro pentru parcarea supraterană şi 6.000 euro pentru parcarea subterană. Așadar, potențialii cumpărători nu trebuie să își facă griji din acest punct de vedere.
# Ce modalități de plată le puneți la dispoziție viitorilor cumpărători? Există posibilitatea de achiziționare prin rate direct la dezvoltator?
– Pentru a putea cumpăra un apartament în Landmark Tower se percepe un mic avans de 10-15% din valoarea acestuia, restul putând fi achitat odată cu semnarea contractului de vânzare-cumpărare şi al procesului-verbal de predare-primire al unității locative.
Există și varianta de achiziționare printr-un număr fix de rate direct la dezvoltator, însă perioada de achitare integrală a acestora se va face într-un termen limitat, acesta fiind de maximum 12 luni.

Citește și Profită acum! Rezervă acum unul dintre apartamentele blocului rezidenţial Landmark Tower!

„Apartamentele se predau cumpărătorilor finisate, asigurând tot confortul necesar pentru locuit”

# Care este prețul pe metru pătrat?
– Prețurile încep de la 950 de euro/ mp.
# Vă rog să îmi spuneți câte ceva despre materialele folosite la finisaje și instalațiile din unitățile locative.
– Construcția blocului este realizată la standarde înalte, structura este distribuită pe grinzi, cadre, stâlpi și planșee din beton supradimensionate, iar zidăria este din cărămidă cu proprietăți antiseismice, având o grosime de 38 de cm, iar începând cu etajul 3 construcția este asigurată din cărămidă poroterm de 24 de cm. În ceea ce privește zidurile din interior, acestea sunt realizate din compartimentare falsă sau cărămizi BCA, tot de 24 de cm.
Toate dotările și materialele folosite sunt de calitate superioară, oferind garanția viitorilor locatari că în momentul în care se vor muta în noile apartamente nu vor mai realiza niciun fel de investiție o perioadă îndelungată de timp. Materialele sanitare, tâmplăria și elementele de finețe sunt asigurate de: Grohe, Exalco, Ideal Standard, Marazzi, Pinum, RomVersis, Schneider Electric, Ariston, Porotherm etc.

# Noile apartamentele se predau la cheie?
– Da. Acestea se predau cumpărătorilor finisate, asigurând tot confortul necesar pentru locuit. De asemenea, le prezentăm clienților un concept de amenajare, un punct de vedere al arhitectului, iar aceștia se pot orienta în funcție de propunerile noastre şi modelul ales.
# Ce ne puteți spune despre structura imobilului în caz de cutremure?
– În zonele cu activităţi seismice dese este recomandată structura din beton-armat, alcătuită din grinzi, stâlpi, cadre şi planşee din beton. În cazul imobilului de pe strada Depozitelor 3, structura, din fier-beton, impresionantă prin volumetria ei, îşi descarcă greutatea, în caz de seism, în fundaţia aferentă, care, în cazul nostru, este supradimensionată, iar mai departe în sol. Întregul imobil se impune atât prin volumetrie, cât și prin materialele folosite, vă pot da un exemplu în acest sens: avem cărămidă ignifugă și antiseismică începând din demisol, parter și până la etajul 3, iar apoi folosim cărămidă Porotherm la interior, la delimitările unităţilor locative și pereților perimetrali ai ansamblului. Așadar, structura de bază este una rezistentă în caz de vreun seism major.
# Îmi puteți spune câte ceva despre paza și supravegherea video care să le asigure siguranța noilor cumpărători?
– Bineînțeles că cei care se vor muta în Landmark Tower vor beneficia de o siguranță sporită în cazul unor evenimente neplăcute, având deja un punct de supraveghere video cu o vizibilitate foarte bună.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii